1. Beelden van eindbaasgevecht in Assassin's Creed Valhalla gelekt

Beelden van eindbaasgevecht in Assassin's Creed Valhalla gelekt

Opnieuw gameplay verschenen

Er zijn weer nieuwe beelden gelekt van Assassin's Creed Valhalla. De beelden zijn verschenen op YouTube.

Eerder deze week lekte er al een half uur aan gameplaybeelden van Assassin's Creed Valhalla uit. Nu is er weer een video verschenen die beelden van de nieuwe game bevat. Het gaat om een video van ongeveer zeven minuten waarin de vrouwelijke versie van Eivor het opneemt tegen een eindbaas genaamd Cordelia. De beelden zijn hieronder te bekijken.

Mogelijk worden de beelden spoedig offline gehaald door Ubisoft.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Ik vind het wel jammer dat er al zoveel gelekt wordt. Wel weet ik dat het voor mij een budgetbak titel is. Ziet er naar uit dat er veel te weinig innovatie is in vergelijking met vorige delen. Dat is dan het enige goede aan de leaks dat ik niet op de release zit wachten. Denk dat Ghost of Tsushima gaat laten zien hoe het wel moet in dit genre.
 • Gaat toch iets mis binnen ubisoft. Wel leuk zo boss fight. Maar wil eerst betere grafische kwaliteit zien voordat ik mij definitieve oordeel geef.
 • @smaakmaker

  Wat is er precies mis met de graphics?
  Oké het is niet het beste van het beste maar dat kan Ubisoft ook gewoon niet. Het is toch nog wel gewoon goed?

  Heb liever dat ze meer tijd steken in de gameplay. Die is voornamelijk repetitief en de meeste sidequests zijn na 3x hetzelfde wel saai te noemen in AC games…
 • @Ramirez

  De resolutie is niet goed te zien in de gelekte footage. En graphics zou niet mijn grootste probleem zijn. Eerder wat jij ook hebt de saaie gameplay..
 • Het is niet meer het soort game waardoor ik verliefd werd op de AC-franchise (i.e. vette stealth games in een historische accurate setting) maar an sich ziet het er vermakelijk uit.

  Had verwacht/gehoopt dat AC Vahalla een mix zou zijn van de originele AC-games en de "nieuwe" AC-games (i.e. hack and slash-style RPG ala Origins en Odyssey). Ze lijken met deze game echter de lijn van de laatste twee AC games voort te zetten.

  Ben bang dat ik deze game laat liggen tot 'ie is afgeprijsd en mijn geld besteed aan het meer realistische/historisch accurater ogende Ghost of Tsushima.

  Me: Benieuwd hoe ze dit passend weten te krijgen in de AC-lore.
  People at Ubisoft:AC-lore?
 • Awesome.


  Over de AC lore kan ik qua Valhalla natuurlijk niks zeggen maar met beide andere RPG AC games hebben ze de lore intact gehouden. Hel ze hebben zelfs niks geretconned.
 • @Meta_coola

  Mis jij nooit de social stealth van de eerste AC-games? Ik vond dat persoonlijk een mooie, verfrissende touch van Ubisoft die ik destijds in andere games nog niet (genoeg) zag. Don't get me wrong, heb me prima vermaakt met Origins, maar het plannen van een assassination (zoals met name in Unity naar voren kwam) en het opgaan daarna in the crowd sprak mij erg aan. Dat mis ik bij de laatste games enorm :( Het is nu vooral hakken, hakken, hakken… ook leuk, maar niet wat ik direct associeer met Assassins Creed.
 • @Gewoonfox

  Het opgaan in het volk was erg leuk maar mis het niet in de RPG AC games. Social stealth zit overigens weer in de nieuwe AC game net zoals one stab kills er weer inzitten ( al heb je in origins en odyssey je hidden blade/ Leonidas spear binnen no time lvlt voor one stab kills)

  Heb in heel mijn AC carrière ( :P ) maar twee delen gespeeld die ik op 100 % of bijna 100% stealth heb uitgespeeld, Unity en Odyssey.

  Ik vind zowel de old style als RPG style AC games geweldig.
 • @Gewoonfox

  Mis dit ook wel eigenlijk. De in Unity & Syndicate gebruikte Unique kills vond ik een erg tof idee en had graag gezien dat dit wat verder werd ontwikkeld tot een soort Ac Meets Hitman achtige concepten, maar helaas.

  Ben ook niet zo'n fan van de nieuwe delen. Het zijn prima games maar teveel dingen die me tegen staan. Te Grindy, te generiek en het mythologische trekt me ook niet helemaal.
 • @Shuckles

  Eens! Een Hitman goes History-achtige game was wat ik gehoopt had… helaas. Vond Origins opzich nog wel vermakelijk. Speel Odyssee af en toe, maar merk dat ik niet verbonden raak met het verhaal: zie geen noodzaak het uit te spelen, omdat het tot nu toe steeds voelt als een herhaling van zetten.
 • Wat een Hellblade ripoff :P
 • Net als Origins en Odyssey lijkt dit wel heel erg op een Euroshopper variant van de Dark Souls gameplay.
 • @Shuckles

  Euroshopper ? Dat het je niet ligt kan ik nog in komen , maar gameplay is echt niet " cheap" te noemen. Ik zou het eigenlijk niet meer doen maar ik refereer toch weer naar mijn reviews van AC Origins en Odyssey waar in ik beschrijf wat er nou zou oprecht goed is aan de gameplay.
 • @Meta_coola

  Ik heb voor de grap even je reviews opgezocht en dit was wat eruit kwam:

  ''Bij Origins is dat totaal anders allereerst kan je nu niet meer als een rambo op de knoppen drukken als je dat nu doet raak je voor heel wat lucht en sta je ook open om zelf keihard neergehaald te worden en ten tweede vallen de vijanden nu tegelijkertijd, dit betekent dat als je tegen 10 vijanden vecht ze ook met z’n tienen tegelijkertijd aankunnen vallen. Hier door moet je een stuk tactischer te werk gaan en soms is het zelfs beter om gebruik te maken van de stealth dan van de open combat, de stealth is in deze game ook weer een heel stuk verbeterd nu was het sinds Unity al een erg goede stealth game maar bij Origins hebben ze pijnpunten bijgewerkt waardoor de stealth ervaring nog beter aanvoelt en leuker is om te doen.''

  ''De combat is in de basis ook nog steeds het zelfde al moet je nu actiever dodgen en pareren in plaats van met je schild alles blokken waardoor het allemaal wat sneller en minder log aanvoelt.''

  Dit noem ik nou niet bepaald concrete uitleg.

  Het geeft eerder aan wat ik voor problemen heb met de combat. Buiten dat het gewoonweg lomper en minder uitgewerkt is dan de gameplay in Dark Souls, past het in mijn ogen niet bij wat ze willen neerzetten.

  De combat in Dark Souls is bijna geheel gebouwd rondom het idee van 1v1, en daarom werkt het ook zo goed in die game. In AC willen ze je constant forceren groepen te lijf te gaan, en dit werkt gewoon niet lekker met dit combat systeem.

  Dit betekent niet dat het per definitie slecht is, maar je kan me moeilijk wijs gaan maken dat het ook maar in de buurt komt van een game als Dark Souls.
 • @Shuckles


  Mja ik ga heel eerlijk zijn op demons souls na kan ik niet in de dark souls franchise komen door de gameplay.
 • @Meta_coola

  Dan is het mij werkelijk een raadsel hoe je door Origins en Odyssey bent gekomen…
 • @Shuckles

  Omdat het daar voor mijn gevoel veel soepeler speelt. Bij dark souls had ik echt moeite met de gameplay, bij AC O en O niet ( en ten tijde van dark souls is mijn instelling over "moeilijke" games veranderd, van mij hoeft allemaal niet zo moeilijk meer. Ik wil mij vermaken met games, niet frustreren. Aan één kant wel jammer want op moeilijkheidsgraad na spreekt bloodborne mij aan, maar ik brand mij niet meer aan "moeilijke" games)

  Maar misschien ben ik wel de gene die iets mankeert en niet de games die ik uitprobeer. 🤷‍♂️🤷‍♂️
 • @Meta_coola

  Ah persoonlijk had ik het tegenovergesteld. Juist AC vond ik veel meer unresponsive en gewoon logger, maar goed.

  Ben overigens wel van mening dat de moeilijk van From software games inmiddels een beetje mythische taferelen heeft aangenomen. Tuurlijk het zijn zeker geen makkelijke games, maar zodra je na een paar uur de gameplay een beetje onder de knie hebt is het allemaal prima te doen, en in mijn ogen eerder uitdagend dan frustrerend.

  Zou je daarom zeker aanraden Bloodborne toch nog eens op te pakken, is zeker wel de moeite waard, zeker nu die vaak voor nog geen 2 tientjes te vinden is.
 • Iets anders; waarom worden opeens deze beelden gelekt? Inside lek? Of is het net zoals de Rijksbegroting die ook elk jaar lekt om te peilen hoe het publiek reageert?
 • @Gewoonfox

  Publiek pijlen lijkt me heel erg sterkt, is niet alsof ze in die paar maanden nog serieus dingen kunnen aanpassen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren