1. Optie voor willekeurig uiterlijk in tweede seizoen Fall Guys

Optie voor willekeurig uiterlijk in tweede seizoen Fall Guys

Cosmetisch boontje

In het tweede seizoen van Fall Guys krijgen spelers de mogelijkheid om het uiterlijk van hun boon willekeurig te laten selecteren. Dat heeft ontwikkelaar Mediatonic laten weten via Twitter.

De ontwikkelaar kreeg het verzoek voor deze functie binnen via de Discord van hun community. Daar kunnen spelers stemmen op suggesties vanuit de community, die vervolgens worden voorgelegd aan de ontwikkelaar.De nieuwe functie zal willekeurig cosmetische voorwerpen uit je inventaris selecteren en toepassen op je Fall Guy, zodat je gemakkelijk elke keer een andere outfit kunt kiezen.

Het tweede seizoen van Fall Guys begint 8 oktober, oftewel aanstaande donderdag.De afgelopen weken zijn er al veel details gegeven over het tweede seizoen van de populaire battle royale-game. Zo krijgt het tweede seizoen een Middeleeuws thema, kunnen spelers sneller kroontjes vrijspelen dan in het eerste seizoen en kunnen spelers hun personage een bijnaam en een banner meegeven.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren