1. Meer dan 2 miljoen mensen speelden Ori and the Will of the Wisps

Meer dan 2 miljoen mensen speelden Ori and the Will of the Wisps

423.000 mensen hebben het spel uitgespeeld

Ori and the Will of the Wisps is sinds diens lancering afgelopen maart door meer dan 2 miljoen mensen gespeeld.

Dat heeft Moon Studios laten weten. De ontwikkelaar heeft diverse statistieken rondom de game naar buiten gebracht. Van de meer dan 2 miljoen spelers hebben 423.000 mensen het spel uitgespeeld. In totaal heeft men 14,5 miljoen uren aan speeltijd in de game gestopt. Daarbij wisten zo'n zevenduizend mensen het spel zonder dood te gaan uit te spelen.

Het vervolg op de succesvolle 2D-platformer Ori and the Blind Forest laat spelers er op uittrekken om de mysteries buiten het bos van Nibel te ontdekken en Ori's ware lot te ontrafelen. De game is exclusief voor Xbox One en Windows 10, in 4K UHD op Xbox One X te spelen en een Xbox Play Anywhere-titel. Het origineel, Ori and the Blind Forest, is daarnaast ook op Switch speelbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • En terecht een geweldige game.
 • Terecht, fantastische game. Jammer dat sommige mensen framerate issues hadden bij release, maar volgens mij zijn die nu helemaal weggepoetst?
  Zelf beperkt last van gehad. Een aantal seconden steeds na fast-travel.
 • Een van de betere games die ik in jaren heb gespeeld.
 • Nou snel ff een Switchversie uitbrengen en dan maken we er acht miljoen van.
 • @Luigi1985

  En een PS4 versie en we maken er 100 miljoen van :p
 • Van de zomer deel 1 spelen en misschien daarna gelijk deel 2.
  Ik twijfel of ik zal wachten op een mogelijke difinitive editie die ook de meeste glitches verhelpt, vandaar. Al schijnt de PC versie daar veel minder last van te hebben.
 • Ik vind het eigenlijk een beetje weinig. Had meer verwacht. Misschien inderdaad volgend jaar nog maar een port naar andere platformen. De game verdient het zeker om gespeeld te worden.
 • MS beweert toch dat er meer dan 10 miljoen mensen Xbox Game Pass hebben waar de game op te vinden is. Best teleurstellend dat er dan maar 2 miljoen game de game hebben gespeeld want het ziet er prachtig uit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren