1. Ori and the Will of the Wisps is een maand uitgesteld

Ori and the Will of the Wisps is een maand uitgesteld

Komt nu op 11 maart 2020 uit

Ori and the Will of the Wisps is uitgesteld, zo werd op The Game Awards aangekondigd. Het spel komt nu op 11 maart 2020 uit.
De game stond voorheen gepland voor een release op 11 februari, maar komt nu dus een maand later uit. Tijdens The Game Awards werd tevens een nieuwe trailer getoond, die hieronder is te zien.

Het vervolg op de succesvolle 2D-platformer Ori and the Blind Forest laat spelers er op uittrekken om de mysteries buiten het bos van Nibel te ontdekken en Ori's ware lot te ontrafelen. De game is exclusief voor Xbox One en Windows 10, in 4K UHD op Xbox One X te spelen en een Xbox Play Anywhere-titel.

Eerder onthulde Microsoft al de Spirit Trials-modus, waarin spelers zo snel mogelijk het einde van een level moeten bereiken. Spelers moeten in Spirit Trials hun vrienden zien in te halen en de beste tijd neerzetten. Tijdens het doorlopen van een level ziet de speler ook drie personages van vrienden mee rennen om het wat uitdagender te maken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik kan echt niet wachten op deze game… <3
  • Ah, ik zal nog een maandje langer moeten wachten. Heb ik graag over voor de game, maar toch jammer. Benieuwd waar ze de tijd voor nodig hebben, want echt lang is het niet.
  • Zo… Ik kreeg me weer een partij kippenvel toen die muziek voorbij kwam.
    Ps. De titel is wel een beetje negatief. Zou eerder aangeven in de titel dat er een nieuwe trailer is getoond op de Game Awards, of een combinatie ervan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren