1. Origin Access Premier brengt EA-games vanaf dag één op de service

Origin Access Premier brengt EA-games vanaf dag één op de service

Komt later deze zomer

Met Origin Access Premier kunnen pc-gamers met een abonnement EA-games vanaf releasedag spelen.

De service geeft mensen die betalen voor een abonnement de kans om nieuwe EA games te spelen zodra ze uitkomen. Games als Madden NFL 19, Fifa 19, Battlefield 5 en Anthem zullen meteen te spelen zijn op de service.

Mensen die Premier hebben, krijgen ook gewoon toegang tot de hele vault met oudere games. De service moet ergens later deze zomer lanceren, al is een precieze releasedatum niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Dit is toch helaas niet voor EA Acces op de Xbox toch?
  • @kameleon jazeker, dit is iets wat sinds de introductie van ea access altijd al kon. Dat maakte het zo mooi, 10 uur trials van alle volledige games.

    De prijsverhouding was ook belachelijk goed wat dat betreft, het was natuurlijk wachten tot zo iets zoals dit gingen doorvoeren.
  • @nicster volgens mij niet, we hebben het hier over nieuwe games volledig kunnen spelen, dus geen trials. Ik vind het nogal vaag dat er geen woord over ea access op de xbox is gerept. Ik heb wel interesse in een premium versie daarvan. Al verwacht ik dat xbox morgen ook nog wel met een nieuwtje komt over hun game pass, misschien sluit ea zich daarbij aan of een andere ontwikkelaar?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren