1. Originele Assassin's Creed 3 niet meer te koop op Steam

Originele Assassin's Creed 3 niet meer te koop op Steam

Alleen de Remastered-versie van de game is nog beschikbaar

Assassin’s Creed 3 Remastered is onlangs uitgekomen en onder andere te downloaden op Steam. De originele game is echter juist verwijderd van de site.

De originele pagina bestaat nog wel, maar de ‘koopknop’ is verwijderd. Wel staat er een korte opmerking vanuit Steam vermeld. “Op verzoek van de uitgever is Assassin’s Creed 3 niet meer te koop op Steam.” Als het goed is moet de game, als deze al eerder aangeschaft is, nog wel te downloaden zijn.

Er zitten voor- en nadelen aan het niet meer kunnen kopen van de originele game. Zo kan het nu in elk geval niet meer gebeuren dat de verkeerde game per ongeluk aangeschaft wordt. Wel is het jammer dat spelers de mogelijkheid niet meer hebben om te kiezen of ze een paar euro willen besparen voor grafisch een iets mindere ervaring. En over graphics gesproken, het is nu ook niet meer mogelijk om de remastered-versie te vergelijken met de originele game.

Assassin's Creed 3 Remastered is beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

 • Njah, financieel logische zet ook. Vind het alleen wel wat schraperig om mensen maar te dwingen jouw dure versie te kopen. Njah, gaat niks boven fysiek imo ;)
 • @benjaminben

  "En over graphics gesproken, het is nu ook niet meer mogelijk om de remastered-versie te vergelijken met de originele game."

  Ik denk dat dat er zomaar mee te maken kan hebben. Ik zie wel vaker remasters die ik er echt niet goed vind uitzien.
 • Aan één kant jammer maar begrijpelijk.


  Overigens is de remaster grafisch echt veel beter dan het origineel. Dit is imho een remaster zoals een remaster moet zijn.
 • @Meta_coola
  Ik ben het niet met je eens. Soms is de belichting op de characters echt waardeloos alsof ze voor een koplamp van een auto staan. Dat hadden ze veel beter kunnen aanpakken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren