1. Eerste Star Wars Battlefront te downloaden op Steam

Eerste Star Wars Battlefront te downloaden op Steam

Kost bijna 7 euro

De originele Star Wars Battlefront uit 2004 is op Steam, Origin en GOG.com geplaatst om Star Wars Day (May the Fourth) te vieren.

De klassieke shooter van Pandemic Studios is voorheen nog nooit beschikbaar gesteld via een digitale winkel voor pc-games. Online multiplayer is mogelijk dankzij een community server, waar dit oorspronkelijk alleen werd ondersteund via LAN of individuele IP-adressen. Een handleiding voor online multiplayer is door modder Anthony BF2 uitgebracht.

Star Wars Battlefront kost op Steam tot 8 mei 6,96 euro. Daarna gaat de prijs omhoog naar 8,19 euro. Op GOG.com heeft de game geen DRM, maar kost de game wel een paar cent meer. Ook de EA-winkel Origin biedt de game aan.

De nieuwste game in de populaire franchise, Star Wars Jedi: Fallen Order, verschijnt 15 november voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Spelers nemen de rol aan van de beginnende Jedi Cal Kestis, die Order 66 overleeft en op de vlucht is voor The Empire.

De eerste trailer en details zijn hier te vinden.

Star Wars Battlefront

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • Waar was den tijd…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren