1. Oudere Final Fantasy-games komen nog naar Game Pass

Oudere Final Fantasy-games komen nog naar Game Pass

In 2021 en verder

Oudere delen in de Final Fantasy-serie komen in 2021 nog naar Microsofts dienst Game Pass, zoals eerder is beloofd. Dat bevestigt het bedrijf tegen de website TrueAchievements.

In november 2019 kondigde Microsoft een grote lijst titels aan die in 2020 op Game Pass zou verschijnen. Daaronder zaten ook tien titels uit de Final Fantasy-serie, maar slechts vier spellen uit de lijst zijn tot nu toe op de dienst verschenen.

Deel 7, 8, 9 en 15 zijn uiteindelijk wel in de dienst beland, maar zes titels ontbreken dus nog. Het gaat om Final Fantasy 10: HD Remastered, 10-2 HD Remastered, 12: The Zodiac Age, 13, 13-2 en Lightning Returns.

In een statement zegt een woordvoerder van Microsoft: "Zoals we tijdens X019 hebben aangekondigd, brengen we de Final Fantasy-franchise naar gamers met Xbox Game Pass. We hebben dit in 2020 gedaan en blijven dat doen in 2021 en verder. We kijken ernaar uit om in de toekomst specifieke releasedatums voor meer Final Fantasy-titels te delen." Een reden voor het uitstel is niet bekendgemaakt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren