1. Outer Wilds verschijnt deze maand op PS4

Outer Wilds verschijnt deze maand op PS4

Game kwam eerder al uit op pc en Xbox One

Vanaf 15 oktober is de ruimtegame Outer Wilds verkrijgbaar op PlayStation 4.

Dat heeft ontwikkelaar Mobius Digital aangekondigd op PlayStation Blog. De game verscheen eerder al op pc en Xbox One en viel daar op dankzij de unieke gameplay en spelwereld.

Outer Wilds (niet te verwarren metThe Outer Worldsvan Obsidian) is een open wereld ontdekkingsspel en speelt zich af in een zonnestelsel, waar de tijd vastzit in een eindeloze lus. De speler heeft steeds 20 minuten om de verschillende planeten te ontdekken en zo meer te weten te komen over de geheimen van het universum, voordat het zonnestelsel vergaat en weer begint vanaf het begin.

InsideGamer heeft nog geen recensie van de game, al noemden we het spel wel in dit artikel. Zustersite Gamer.nl recenseerde de game wel en gaf het een 9. Daar werd geschreven: "Outer Wilds zit extreem precies en gedetailleerd in elkaar, als een gigantisch uurwerk waarbij alle tandwieltjes exact in elkaar passen. Ontdekken en verkennen zijn de hoofdmoot van deze game die blijft verbazen met een unieke en boeiende opzet."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik heb 't een paar keer geprobeerd, maar ik kwam er niet lekker in. Misschien nog een kansje geven..
  • Dacht ook eerst ff dat die andere bedoelt werd van obsidian. Die verschijnt ook deze maand en ben ik wel heel benieuwd naar moet ik zeggen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren