1. Outriders-demo bevat proloog en eerste hoofdstuk

Outriders-demo bevat proloog en eerste hoofdstuk

Demo komt aanstaande donderdag beschikbaar

Ontwikkelaar People Can Fly heeft meer informatie gegeven over wat men van de aankomende demo van Outriders kan verwachten.

De demo verschijnt, zoals eerder aangekondigd, aanstaande donderdag op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Steam. Op PlayStation-consoles is een PlayStation Plus-abonnement nodig om de demo te spelen.

In de demo kan men de proloog en het eerste hoofdstuk van de game spelen. Dat betekent dat vijanden en gear die gevonden kan worden nog niet heel krachtig zijn - hoe verder men in het spel komt, hoe krachtiger die worden. De demo loopt tot een confrontatie met Gauss, de eerste Altered-rivaal. Na het verslaan van Gauss worden enkele zijmissies ontgrendeld.

De demo bevat alle vier de klassen en zes slots voor personages. Spelers kunnen hun level opwaarderen naar level 7. Er kunnen ook twee skill points ontgrendeld worden die in de skill tree gebruikt kunnen worden.

De demo bevat cross-play, maar wel in bètavorm. Dit moet handmatig aangezet worden in het menu. Er is geen tijdlimiet en de demo blijft tot na release van de game beschikbaar. De demo is 24 gb groot op pc en minimaal 22 gb groot op consoles. Het pre-loaden van de demo staat niet in de planning. Geboekte progressie in de demo kan meegenomen worden naar de volledige release wanneer die op 1 april verschijnt op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Stadia.

De demo komt aanstaande donderdag om 18:00 uur Nederlandse tijd beschikbaar.

Outriders

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Heerlijk!

    Ik weet meteen waar ik aan begin dit weekend!
  • Heb hier heel veel zin in. Ontwikkelaar is heel erg transparant en geeft nu ook zo een flinke demo voor onbeperkte tijd vrij. Spreekt veel vertrouwen uit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren