1. Outriders heeft last van opstartproblemen

Outriders heeft last van opstartproblemen

'Er wordt aan een patch gewerkt'

Verschillende problemen zorgen ervoor dat Outriders door veel spelers niet gespeeld kan worden.

Gister verscheen Outriders voor het grote publiek, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Het lijkt er op dat de servers van de game niet opgewassen zijn tegen de hoge spelersaantallen.

Zo geven talloze spelers aan dat ze niet voorbij het inlogscherm komen. De één zegt dat de game van People Can Fly geen internetverbinding kan maken,  en de ander komt niet voorbij het authenticatiescherm. 

Op de officiële website van de game wordt aangegeven dat er ergens een uitval is opgetreden waardoor de servers niet naar behoren werken. Het probleem wordt momenteel onderzocht.

In een blogpost op Reddit, geeft uitgever Square Enix aan dat het probleem alle aandacht van de studio heeft en dat er aan patches wordt gewerkt om de problemen te verhelpen.

De shooter van People Can Fly en Square Enix is reeds beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Series S, Xbox One, pc en Google Stadia. Spelers kunnen in de game hun eigen 'Outrider' maken en op zoek gaan naar de bron van een mysterieus signaal. In totaal kan de game met drie spelers tegelijk gespeeld worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Alweer…. toen met de demo ook al… amateurs!!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren