1. Instabiele lancering Outriders levert spelers gratis items op

Instabiele lancering Outriders levert spelers gratis items op

Ergens volgende week komt ook een nieuwe patch uit

Outriders-spelers gaan gratis items ontvangen in de game als tegemoetkoming voor de instabiele lanceringsperiode van het spel.

Deze 'community appreciation package' bestaat uit een Legendary-wapen, een hoeveelheid Titanium die bij het level van de speler past en de Frustration-emote. Dit pakket moet naar elke gamer die tussen 31 maart en 11 april de game heeft gespeeld komen. Het is nog niet bekend wanneer dit pakket precies beschikbaar wordt gesteld.

Sinds de lancering van Outriders wordt de game geplaagd door verbindingsproblemen. In de loop van volgende week moet er ook een nieuwe update uitkomen waarmee het spel stabieler moet draaien. Daarna komt er nog een patch uit waarmee spelers diverse aanpassingen aan de besturing kunnen maken. 

Spelers kunnen in Outriders hun eigen 'Outrider' maken en op zoek gaan naar de bron van een mysterieus signaal. In totaal kan de game met drie spelers tegelijk gespeeld worden. De co-op shooter van People Can Fly en Square Enix is beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Series S, Xbox One, pc en Google Stadia.

Outriders

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren