1. Overcooked nu gratis op Epic Games Store

Overcooked nu gratis op Epic Games Store

Hectische multiplayergame

Via de Epic Games Store kunnen gamers nu gratis de multiplayergame Overcooked downloaden.

Er gingen eerst geruchten dat Ark: Survival Evolved de gratis Epic Games Store-game zou zijn deze week, maar dat blijkt uiteindelijk niet te kloppen. Het spel kan een gehele week gratis gedownload worden. Op 11 juni wordt de volgende gratis Epic Games Store-titel onthuld.

Er komen in Overcooked constant nieuwe bestellingen binnen, en gerechten moeten dan ook zo snel mogelijk bereid worden. De sleutel tot succes is samenwerken: de ene speler kan bijvoorbeeld hamburgers bakken, terwijl de andere speler broodjes klaar legt, en weer een andere speler de vuile borden ophaalt. Dit speelt zich allemaal af in allerlei origineel vormgegeven keukens.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Zou me niets verbazen dat n.a.v. de leaks de game veranderd is. Vooralsnog geen games geclaimed.. Beetje luiheid en heb het meeste al op console. Maar ze zijn erg netjes bezig!
  • @Gaaiz
    Ze zijn zeker goed, maar er zijn ook genoeg mensen die uit principe niet claimen, omdat ze tegen de versplintering en exclusiviteit zijn. Persoonlijk vind ik concurrentie wel goed, maar het liefst zou ik zien dat er een centraal platform voor vrienden, achievements etc komt en dat de aparte stores daar gebruik van maken. GOG Galaxy 2 is een goede stap in die richting.
  • Jammer, ik had liever Ark gehad, maar je mag een gegeven paard niet in de bek kijken.
  • Leuke game dit, maar mijn vriendin wil hem niet meer met mij spelen. De eerste levels vond ze nog wel leuk, maar zodra wij 3 verschillende gerechten al rijdende op vier verschillende bussen op een snelweg klaar moesten maken, haakte ze af. Maar nu ik deze omschrijving zo lees is dat eigenlijk nog niet eens zo'n hele gekke reden om af te haken :p

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren