1. Overhitte Switches, Uncharted film en verboden games - Commentaar

Overhitte Switches, Uncharted film en verboden games - Commentaar

Het zit er weer op: de week is weer in een aardige staat tot einde gebracht. Daarom wederom een prima moment voor Commentaar, waarin Dennis dit keer met Lucas de oververhitte Nintendo Switches, de Uncharted-film én de verboden games in Saudi-Arabië bespreken én natuurlijk jullie comments erover meenemen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Saoedi-Arabië heeft al meer dan 15 jaar lang Pokémon verboden.
  Het geloof daar vindt dat het anti-Islamistische demonen zijn, misschien dachten ze dat nu ook over Yokai Waitch.
  Maar de wet boeit de mensen daar niet, ze halen de games dan gewoon illegaal. De verliezende partij is echt de industrie zelf.
 • Nuance komt niet in mijn woordenboek voor. Ik ga er inderdaad met gestrekt been in maar bij dit soort zaken is dat ook wel vaak nodig. Toch mooi dat Lucas z'n lach niet kan inhouden na m'n opmerking gehoord te hebben
 • die nieuwe Tomb Raider film was niet zo geweldig? Nee die was awesome man! Wat een gelul koek weer…
 • @HC-freak Precies ik vond die nieuwe tomb raider film ook gewoon goed iedereen die ik ken die hem gezien heeft vond hem goed. Ik hoop dat ze ook nog 2e en 3e film gaan maken. Dan meer over rise of the tomb raider en shadow of the tomb raider.
 • Ik snap die awesomedude3 niet hoor… wie zet er nu een 3 achter zijn naam? Man man man
 • Toen ik pakweg elf jaar geleden mijn PS3 account wilde aanmaken was de naam AWESOMEDUDE al in gebruik. Ik had inderdaad voor AWESOMEDUDE1 kunnen gaan maar dat vond ik stom, ik heb tenslotte niets met het cijfer 1. Gezien het feit ik in 93 ben geboren op 3 mei besloot ik dat het cijfer 3 wel passend was, vandaar AWESOMEDUDE3.
  Daarnaast is het gebaseerd op Eric Cartmans' A.W.E.S.O.M-O. Niet omdat ik mijzelf te gek vind dus.
  Nou dan weten jullie dat ook weer, dus dien ik in het vervolg niet meer bejegend te worden vanwege mij naam ;p
 • Zoals ik eerder aan gaf denk ik dat het Switch probleem door de media ietwat uit zn verband getrokken is. In het originele artikel van IG waren bijvoorbeeld 3 van de 5 voorbeelden van de zelfde persoon, en ik ben nog niemand tegen gekomen met het zelfde probleem. Iets wat je met de Joycon en RROD wel om je heen hoorde.
  Daarnaast vind ik de schade op de foto's op 2.06 en 2.20 erg verdacht. Dit lijkt meer op stoot/val schade. De schade bij de ventilator ziet er wel terecht uit, wat Nintendo netjes binnen garantie zou moeten fixen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren