1. Nederlandstalige overzichtstrailer voor Pokémon Sword en Shield beschikbaar
Pokémon Sword and Shield
61% hot!
2 members volgen dit
3 members willen dit
5 members hebben dit

Nederlandstalige overzichtstrailer voor Pokémon Sword en Shield beschikbaar

Engels, voor als je geen Japans kan.

Vorige week was er al een Japanse overzichtstrailer uitgebracht voor Pokémon Sword and Shield, maar vandaag is een Nederlandstalige traileruitgebracht, voor de gamers onder ons die geen Japans kunnen lezen.

Het langverwachte nieuwste deel in de Pokémon game-franchise is er bijna en om even alle aspecten van de game samen te vatten is er een trailer uitgebracht over Pokémon Sword en Shield. In deze trailer wordt alles wat we kunnen verwachten nog even op een rij gezet. Zo worden verschillende gebieden getoond waar je doorheen gaat reizen op je avontuur, van kleine dorpen tot grote moderne steden en heel veel natuur.

De Wild Area wordt ook getoond, een groot natuurgebied waar veel verschillende pokémon te vinden zijn. De pokémon die de speler tegenkomt veranderen op basis van het weer en locatie, bij bepaalde plekken in de Galar regio kunnen je pokémon ook reusachtig groot worden, door middel van het Dynamax-fenomeen.

Pokemon Sword Shield

We krijgen ook nog een beeld van de grote variatie aan pokémon die te vinden zijn in de Galar regio, zoals Yamper, Cramorant en Duraludon. Genoeg keuze voor de toekomstige pokémon-trainer. Je kan overal je tentje klaarzetten en met je pokémon spelen, eten koken en uitgebreid je personage aanpassen. Ook kan je een pose aannemen om een mooie afbeelding te delen op je socials.

Je neemt het op tegen veel verschillende trainers en gymleaders om uiteindelijk de beste pokémon-trainer te worden. Ook kan je verschillende taken uitvoeren om bedrijven en scholen te helpen, dit helpt bijvoorbeeld bij het groeien van de pokémon die je ondersteund hebben bij het uitvoeren van de taak.

Bekijk hieronder de volledige overview-trailer.

Jacco heeft een interview mogen houden met Shigeru Ohmori en Junichi Masuda over de ontwikkeling van Pokémon Sword and Shield. Lees het volledige interview hier.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Stiekem toch veel zin in!
 • @Piet S. Je bent zeker niet de enige, tijd om weer terug naar de pokémon-wereld te gaan voor mij.
 • @dagmardg

  Dat het maar snel volgende week vrijdag is! ;P
 • Heb expres de spoiler artikelen die er waren overgeslagen. Weet daarom gelukkig niks van de gelekte Pokemon en dat soort dingen. Laat me gewoon lekker verrassen en ben ook wel blij dat ik zo weinig weet van het spel. Geeft je toch weer de drang om dingen te ontdekken dan dat je weet waar alles is voordat je het überhaupt ben tegengekomen.

  Trailer wordt ik verder niet veel wijzig van maar wel leuk voorproefje op wat komen gaat. Hoop alleen niet dat dit alles is en dat er nog een hoop features inzitten waar we nog niks vanaf weten
 • @Snafu9 Ja zo ben ik normaal ook, probeer zo min mogelijk te zien van games die ik wil gaan spelen. (Dat wordt natuurlijk wat lastiger als je zoals ik schrijft voor de website XD, maar nog steeds super tof). Nu blijft het mooi een verassing voor je
 • @dagmardg
  Haha ja voor jou wordt het wel heel lastig. Of je laat het artikelen schrijven over een bepaalde game over aan een ander maar die game is dan weer je passie en er juist over schrijven.
  Hoop wel voor je dat je er nog steeds heel erg naar uit kijkt en veel plezier hebt van de game!
 • @Snafu9 Zeker! Ik ga hem nog steeds met liefde spelen :) En dat weet je nou eenmaal wanneer je dit werk doet, het heeft ook zeker z'n pluspunten om van alles wat mee te krijgen. De spoilers moet ik er dan maar gewoon even bij nemen :P
 • @Snafu9
  Ik ontwijk ook de spoilers. Het enige wat ik wel heb gecheckt zijn de starters, die wil ik altijd wel even checken.
 • Dit gaat zeker goed verkopen, maar niets voor mij. Ben er te oud voor geworden en is helaas de interesse verdwenen.
 • @CyberFl

  Te oud geworden is wat anders dan interesse in verdwenen.

  Ik ben met mijn bijna 40 nog steeds niet te oud voor een goed Mario spel.

  Ik be interesse verloren in zware games die tijdrovend zijn. Een Death Stranding bijvoorbeeld. Of ben ik dan te oud geworden?
 • @Newgamessuck

  Ik heb ook liever een goede singleplayer ervaring, maar soms heb er totaal geen tijd meer voor. Nu vrijdag DS kopen, maar geloof mij, heb em pas uitgespeeld over een maand of 5, 6. Drm speel ik meer een meer multiplayer games, lekker met je vrienden via de headset en erna buiten erover praten met een koffie.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren