1. Overvolle World of Warcraft Classic-servers geopend

Overvolle World of Warcraft Classic-servers geopend

Urenlange wachttijden

Ruim vijftien jaar na de lancering van het eerste World of Warcraft-spel heeft Blizzard dezelfde game opnieuw uitgebracht. Vanaf vandaag zijn de servers van World of Warcraft Classic beschikbaar.

De servers zijn inmiddels geopend, maar dit betekent niet dat spelers ook direct aan de slag kunnen met de immens populaire online rpg. Het spel is namelijk zó populair, dat er flinke wachttijden zijn voordat je de realms kan betreden. Deze wachttijden kunnen zelfs urenlang duren. Bovendien is er ook nog de kans dat gekickt wordt tijdens het spelen. Op Reddit wordt hier volop over gediscussieerd.

De missie van de spelers is om een oude aartsvijand, genaamd Hogger, te verslaan. Hogger heeft zijn voormalige troon in The Elwynn Forest heroverd. World of Warcraft classic gaat terug naar het begin van World of Warcraft, dit betekent dat alle veranderingen en toevoegingen van de afgelopen jaren ongedaan worden gemaakt

World of Warcraft: Classic emuleert de succesvolle mmorpg zoals deze rond de release in 2004 eruit zag. Het doel is om spelers het begin van de game opnieuw te laten beleven. Blizzard heeft al bevestigd dat WoW: Classic is gebaseerd op de 1.12-patch Drums of War.Eerder accepteerde World of Warcraft Classic al reserveringen voor personagenamen. Daarnaast heeft Blizzard een forum opgezetwaar ex-guildmates met elkaar in contact kunnen komen. Zoek dus snel op in welke server je destijds speelde en plaats een bericht op dit forum.

World of Warcraft Classic is vanaf vandaag beschikbaar voor de pc!

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

  • Is de missie van de Hogger niet alleen die voor de Humans? Wat een populariteit zeg! Vraag me af hoe druk het over een maand is.
  • 550.000 kijkers op Twitch, dat is een aardig aantal.
  • Er zijn…achtendertighonderdvijfennegentig…wachtenden voor u.

    Kan ik mooi effe eten. En daarna los!
  • Breng wow uit op console blizzard

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren