1. Overwatch Retribution-event begint 10 april

Overwatch Retribution-event begint 10 april

All-Access Pass aangekondigd

Het Retribution-event komt 10 april naar Overwatch. Er wordt dan een PvP-map en een nieuwe PvE-missie geïntroduceerd, beide in Venetië. Blizzard en Twitch gaan ook samenwerken en bieden een All-Acces Pass aan.

Vice president, Jeff Kaplan van Blizzard kondigde dit aan tijdens de Overwatch League-stream met een trailer.

In de nieuwe missie, Retribution, wordt de speler in het Rialto-district van Venetië gedropt. Je speelt als een van de vier Blackwatch-agenten: Reaper, McCree, Genji, en Moira. In plaats van het verslaan van grote massa's omnics moet je deze keer vechten met de terroristische organisatie Talon. In deze missie zal Reaper zich steeds meer met de Talon-organisatie associëren.

Blizzard maakt duidelijk dat het wel gewoon nog mogelijk is om aan het Uprising-event mee te doen. Net zoals Uprising kan men voor de verhaalmodus gaan en dus met de bedoelde helden spelen of uit alle helden kiezen in de all heroes-modus.

De Rialto-omgeving is ook beschikbaar in de PvP-modus, maar dan speelt de situatie zich overdag af, in tegenstelling tot de PvE-missie. Die is namelijk 's avonds.

Het event heeft ook 60 nieuwe cosmetische items, zoals highlight intros, emotes en meer. Onder deze cosmetische items is bijvoorbeeld ook een nieuwe skin voor Reaper die refereert aan een eerdere periode in zijn leven

All-Access Pass

Naast dit event gaan Twitch en Blizzard ook samenwerken. Ze brengen een All-Acces Pass uit waardoor je als toeschouwer toegang krijgt tot exclusieve content. DeAll-Acces Pass wordt ook wel omschreven als een(virtuele) backstage-pas. Zo worden exclusieve video's, post-match interviews en streams met meerdere camerahoeken aan pashouders aangeboden.

With the All-Access Pass, you’ll unlock early access to in-game skins and sprays, global emotes and chat badges to rep in Twitch chat, and insider access to pro players and teams,” aldus Twitch.

De nieuwe skins zijn voor de personages McCree, Soldier 76, en Moira.

Naast deze exclusieve content krijgen Twitch-kijkers ook meer mogelijkheden om te praten met de spelers zelf. Zo krijg je toegang tot een Chat waar na een potje vragen kan stellen aan de speler.

De All-Acces Pass kost 30 dollar (20 dollar voor Twitch Prime-abonnees). Twitch-kijkers kunnen tot en met 15 mei deze features uitproberen en zijn dus bij de volgende Overwatch League-games beschikbaar. De eerste behind the scenes komt vrijdag online.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren