1. Overwatch-helden gaan tijdelijk in de ban voor competities

Overwatch-helden gaan tijdelijk in de ban voor competities

Meer variatie in wedstrijden

Vanaf nu is het niet meer mogelijk om als alle helden te spelen in Overwatch in competitiewedstrijden. Dat maakte ontwikkelaar Blizzard onlangs bekend.

Blizzard gaat voor elke competitie één Tank, één support en twee damage-personages in de ‘ban’ doen. De ontwikkelaar maakte in januari de plannen al bekend voor het ‘Hero Pool System’ en bij de start van het 21e seizoen van de Overwatch-competitie gaat het nieuwe systeem in werking. Bij elke wedstrijd zijn er vier personages niet beschikbaar om mee te spelen.

Dit zijn de eerste helden met een tijdelijk ban: Mei, Orisa, Baptiste en Hanzo. De reden voor het besluit van Blizzard is dat de ontwikkelaar meer diversiteit in de competities wil zien en variatie in de game wil brengen.

Het Hero Pool System geld voor alle platformen.

Overwatch

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren