1. Switch-versie Overwatch verschijnt op 15 oktober

Switch-versie Overwatch verschijnt op 15 oktober

De geruchten blijken te kloppen

Vanaf 15 oktober is Overwatch verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Dat werd tijdens de Direct-uitzending vannacht aangekondigd.

Overwatch is een team-based multiplayershooter van Blizzard waarbij spelers tussen helden met verschillende eigenschappen kunnen kiezen. Het spel is sinds 2016 beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Blizzard is de shooter de afgelopen jaren blijven ondersteunen met nieuwe personages, levels en modi.

Eerder gingen er al geruchten over een Switch-versie van Overwatch. Eind vorige maand verscheen er kort een etui van Overwatch om de Switch in op te bergen op Amazon. Deze was officieel gelicenseerd door Nintendo en Blizzard. Veel gamers gingen er daardoor van uit dat het spel op de hybride console zou verschijnen. Gisteren bevestigden Kotaku en Eurogamer ook al dat Overwatch voor Switch in de maak is.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren