1. Short Story van Overwatch licht Mercy uit

Short Story van Overwatch licht Mercy uit

Het aftellen naar deel 2 is begonnen

Blizzard heeft een nieuwe kort verhaal genaamd Valkyrie uitgebracht. In het verhaal is te lezen hoe Mercy haar leven verliep na het instorten van Overwatch.

Valkyrie speelt zich af in Egypte en gaat verder waar de strip van Overwatch-held Ana is geëindigd. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Dr. Angela Ziegler, beter bekend als Mercy.

Mercy bespreekt haar ervaringen als Overwatch-agent en vertelt ook waarom ze hier geforceerd mee moest stoppen. Zoals we gewend zijn van Blizzard komen er een aantal bekende helden voorbij. Ze heeft het bijvoorbeeld over ex-collega Genji die opzoek is naar zijn broer Hanzo (een referentie naar de korte video Dragons).

Aan het einde van de comic zien we een afbeelding van een Mercy-outfit die we nog niet eerder hebben gezien. Wellicht gaat het hier om een nieuwe skin.

Het heeft er alle schijn van dat de verschillende korte verhalen van Overwatch bij elkaar komen en samen een Overwatch 2-personage gaan inleiden. Het gaat echter nog wel even duren voordat we met het volgende deel van de tactische shooter aan de slag kunnen, aangezien deze pas net is aangekondigd.

Wij hebben alvast een hands-on met Overwatch 2 gehad, benieuwd wat wij tot nu toe van de game vinden? Klik dan hier.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren