1. Overwatch voegt Havana-map toe

Overwatch voegt Havana-map toe

Genieten van intense smaken bij Café del Sol

De Havana-map is nu live in Overwatch. Tijdens het Archives-evenement moesten spelers Maximilien zoeken in deze map en Blizzard Entertainment heeft besloten de map te behouden.

“Begin je reis bij de Taller de Sebastián, waar alle klassieke auto’s, die de drukke straten van Havana vullen, heengaan om gerepareerd te worden en te tanken”, begint het stuk over de map, dat op de site staat. “Escort een truck met rum vaten en vecht tegen degenen die je tegen proberen te houden. Duik in de gekleurde gebouwen om dekking te zoeken en geniet van de intense smaken van Havana bij La Cocina de Miranda of Café del Sol. Ga de strijd aan met vijanden in steegjes tot je de Don Rumbotico-destilleerderij bereikt. Begeleid ten slotte de truck door de destilleerderij naar zijn bestemming bij het Havana Sea Fort.” Er is dus meer dan genoeg te beleven in de nieuwe map. De komst van de map werd natuurlijk aangekondigd met een vrolijke trailer.

De map is echter niet de enige toevoeging bij de laatste update. Het Overwatch-team heeft ook een aantal nieuwe outfits toegevoegd met de update. Atlantic All-Star Mercy en Pacific All-Star Lucio zijn beide beschikbaar in de game om de Overwatch League 2019 All-stars te vieren. Deze personages zijn beschikbaar tot 22 mei.

Blizzard is sowieso druk bezig geweest met een aantal vernieuwingen. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van de Workshop. Hiermee is het mogelijk voor spelers om een bestaande gamemodus uit te zoeken en hier eigen regels aan toe te voegen. Spelers kunnen een script maken en de modus volledig naar eigen hand zetten. Zo gaf Blizzard Entertainment het voorbeeld Molten Floor. Dit is een soort versie van ‘de vloer is lava’, waarbij spelers de grond niet mogen raken. Doen ze dit wel, dan vatten ze vlam. Ook dit soort modi is nu te creëren door spelers als ze gebruik maken van de Workshop.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Nog steeds speel ik af en toe een potje Overwatch. Dit is toch echt een pareltje, zowel qua gameplay als techniek. Vrijwel nooit technische issues gehad, en gevarieerd en uitdagend genoeg om te blijven spelen.
  • @Gaaiz

    Installeer m binnenkort ook maar weer is. Kijken hoe Zenyatta ervoor staat. Toen de eerste trailers naar buiten kwamen dacht ik dat t n oersaaie char zou zijn, niks bleek minder waar. Van de +-600 uur OW zal ongeveer 400 in Zen zitten.
  • Zo raar; ik was echt gek op dit spel. Volgens mij staat hij bijna in mijn toplijst als meest gespendeerde uren aan een game in mijn hele leven. Net onder Halo 3. Als ik nu het spel speel, kan ik niet meer herbeleven wat ik vroeger met het spel had. Ik snap niet hoe dat kan. Zijn het de mensen? De nieuwe heroes? De balance updates?

    Er zullen vast meer mensen zijn die dit met andere games hebben. Ik gok dat Counter Strike, Cod4 en LoL players dit ook hebben.
  • @mightybundy
    Ik heb hetzelfde, maar bij mij ligt het vooral aan de spelers. Na zo'n lange tijd spelen vaak alleen de echte "nerds" nog en zie je overal smurf accounts. Daarnaast is het healen ook uit de hand gelopen waardoor ik met winston bijna niets meer kan, zonde.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren