1. Hint een grote paarse kubus in Fortnite naar seizoen 6?

Hint een grote paarse kubus in Fortnite naar seizoen 6?

Nu in Paradise Palms te vinden

In Fortnite: Battle Royale staat op eens een grote, paarse kubus die mogelijk naar het zesde seizoen van de game hint.

In de tweede helft van elk seizoen lijkt Epic wat veranderingen aan te brengen die alvast hinten naar het volgende seizoen. Zo kwam er vorig seizoen een scheur in de lucht toen er een raket tegenaan vloog.

Dit seizoen kwamen er lichtschichten uit de lucht. De laatste lichtschicht vond plaats in Paradise Palms, waar zich nu een grote, paarse kubus heeft gevormd. Wanneer spelers tegen de kubus schieten of slaan, verschijnen er runen op. Ook worden de schilden van spelers langzaam opgeladen wanneer ze dichtbij de kubus staan. Soms komt er een lichtschicht uit de kubus die spelers doodt.

Meer details over de mysterieuze kubus of het zesde seizoen van Fortnite zijn nog niet bekend. Het vijfde seizoen van Fortnite loopt nog zo'n 3,5 week.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Je moet het Epic nageven: ze blijven, ogenschijnlijk, heel creatief
  • De kubus is ook aan het verplaatsen. Dat is wel interessant.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren