1. Pablo Schreiber gecast als Master Chief in Halo-televisieserie

Pablo Schreiber gecast als Master Chief in Halo-televisieserie

Productie van de serie begint dit najaar

Pablo Schreiber heeft in de aankomende tv-serie gebaseerd op Halo de rol van Master Chief op zich genomen.

Schreiber is vooral bekend als George Mendez uit Orange of the New Black en als de naar zijn geluksmunt zoekende Mad Sweeney uit American Gods. Ook heeft hij in films als First Man en Den of Thieves gespeeld.

Naast Schreiber heeft ook de Australische actrice Yerin Ha een rol te pakken als een nieuw personage genaamd Quan Ah. Deze zestienjarige uit de Outer Colonies ontmoet Master Chief op een belangrijk moment. Ha komt net om de hoek kijken in het acteervak.

De Halo-serie wordt ontwikkeld door Showtime. De productie start dit najaar in Boedapest. De showrunners zijn Kyle Killen (Awake) en Steven Kane (The Last Ship).

Pablo Schreiber

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Mijn eerst reactie is "Die past echt niet in die rol!", maar de geschiedenis qua acteurs en (super)helden heeft meerdere voorbeelden waar men eerst werd afgekraakt en vervolgens de rest deed verbazen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren