1. Live om 11:00 - de Grote Sinterklaas Stream met belachelijk veel prijzen

Live om 11:00 - de Grote Sinterklaas Stream met belachelijk veel prijzen

Jazeker, een hele PlayStation 5

De lieve, goede Sint is weer in het land en hoewel de coronacrisis een smetje op het jaarlijkse feest lijkt te worden, weerhoudt dat de Goedheiligman er ook dit jaar niet van om flink uit te pakken. Op 4 december schuift de sint aan in de jaarlijkse Sint Stream om misschien wel jou te overspoelen met cadeaus, terwijl we tegelijkertijd allemaal het goede doel gaan steunen!

Het is een stevige traditie geworden: de jaarlijkse Grote Sinterklaas Stream van Power Unlimited, Gamer.nl en InsideGamer. Ook dit jaar zijn we op 4 december live op Twitch.tv/PowerUnlimited en de drie sites om jou de hele dag te entertainen, maar ook om belachelijk veel cadeau's weg te geven aan misschien wel jou. Denk aan special editions van games, hardware en goodies die je moet hebben. Natuurlijk vinden we het leuk om je blij te maken met cadeau's, maar het belangrijkste van deze dag is dat we onze inzetten voor Stichting KiKa en we zoveel mogelijk geld gaan ophalen voor deze stichting. Zodat de onderzoeken voor verbetering van de behandeling van kinderkanker gefinancierd kunnen worden. En hierbij hebben we natuurlijk je hulp nodig. Dus wil je een donatie doen aan KiKa, dan kan dit via pu.nl/doneer.

Wat heeft de Sint dit jaar bedacht?

Dit jaar hebben we de handen ineengeslagen met Sinterklaas en Catawiki.nl, zodat we een aantal exclusieve items kunnen veilen en zo hopelijk een prachtig bedrag voor Stichting KiKa kunnen ophalen. Hierbij werken alle partijen belangeloos mee en gaan dus ALLE opbrengsten van deze veilingen naar stichting KiKa. Dus misschien heb jij straks niet alleen een exclusieve limited edition Pokémon Nintendo Switch Lite of PS5 (met dank aan onze vrienden bij Bol.com), je helpt ook nog eens bij het onderzoek naar de verbetering van de behandeling van kinderkanker.

Wat valt er precies te scoren?

Je hoorde het goed: een PlayStation 5 inderdaad. Dat is namelijk één van de artikelen die we gaan veilen en die jij dus kan winnen! Check hier snel een voorproefje van enkele artikelen die tijdens de Sint Stream te scoren zijn:

- Sony PlayStation 5

- Nintendo Switch Lite (Zacian & Zamazenta limited edition)

- Een pagina in de Power Unlimited

- Game and Watch Super Mario Bros

- Cyberpunk 2077-jas

- Een levensgrote Big Daddy (BioShock)

Natuurlijk hebben we nog veel meer voor jullie in petto, zoals games, special editions, headsets en gamestoelen. Kortom, één groot gekkenhuis! Houd vanaf aankomende vrijdag deze pagina goed in de gaten, want dan zullen we alle veilingen aan deze pagina toevoegen.

Sinterklaas

En hoe scoren we die goodies?

Met de hulp van Diana van der Valk, de expert op het gebied van gaming-artikelen, veilen wij onze goodies straks via Catawiki, zodat jij vlekkeloos verzekerd bent van je aankoop. Catawiki is namelijk het meest bezochte veiling platform van Europa en gaat ervoor zorgen dat je honderd procent veilig en verzekerd kan aankopen.

Zoals gezegd gaan alle opbrengsten naar KiKa, en verdienen wij hier niets aan. De enige die iets verdient ben jij, want jij zit straks misschien wel in je dikke nieuwe gamingchair achter je PlayStation 5!

Klinkt goed, ik doe mee!

Wil jij er bij zijn op 4 december? Dat kan natuurlijk! Het hele feest kan namelijk live volgen via Twitch.tv/PowerUnlimited, waar wij van 11.00 tot 18.00 uur live zijn om te gamen, te veilen, te chillen en uiteraard om een gezellig feestje te maken. Trek dus je mijter uit de kast, verf je baard wit en tot 4 december!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Mooie actie! Tijden komen mij niet uit
  • @benjaminben
    Precies hetzelfde probleem helaas
  • waardeloos geluid is niet om aan te horen en dat door elkaar praten een jongengs dat kan veel beter

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren