1. Pas Rage-modus besturingen aan met God of War-update

Pas Rage-modus besturingen aan met God of War-update

foto-modus komt er ook aan

Fotomodus en nieuwe Rage Mode-besturingsmogelijkheden komen binnenkort naar God of War. Dat laat Santa Monica Studios weten in een blogpost.

Het bedrijf meldt van plan te zijn om een extra controller-optie toe te voegen om de besturingen van Rage Mode aan te passen. Hoe de knoppen-layout in elkaar zal zitten is nog niet bekend, maar spelers worden niet verplicht de nieuwe versie te gebruiken. Het kan aangepast worden in de instelling of hetzelfde gelaten worden. Ook laat het bedrijf weten dat fotomodus er binnenkort aankomt.

Bovendien zal de tekst in alle menu's en ondertitelingen vergroot worden. Tenslotte werkt de studio aan een probleem met het starten van een nieuwe game zonder eerst het spel opnieuw op te starten. Dat kan er voor zorgen dat er dialoog gemist wordt en spelers mogelijk niet verder kunnen spelen. "Om voor nu het probleem te vermijden raden wij spelers aan het spel opnieuw op te starten voor ze een nieuwe game starten", stelt de ontwikkelaar.

Wanneer deze updates geïntroduceerd worden is nog niet bekend.

God of War

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

 • Niet zo interessant voor mij, ik rape gewoon de R1 knop tijdens de rage modus haha.
 • @Robskeee
  ja en af en toe R2 als er meerdere vijanden voor mijn neus staan…

  Geen idee wat het probleem is met de huidige besturing?

  heb wel het omdraaien veranderd, want dat werkte niet fijn met pijltje naar onder.
 • @Soon.
  Volgens mij gaat het meer om de manier van activeren met L3 en R3.
 • Fotomodus zou ik graag willen hebben, je kan zeker een paar mooie plaatsjes maken.
  Maar die besturing had ik ook geen last van gewoon rammen met die zooi lol.
  En ik hoorde ze ook over een new game plus denken lijkt me ook erg tof om hem opnieuw te spelen op god of war diffuculty.
 • @rpenning bij de meeste games werkt new game plus alleen maar op dezelfde difficulty of makkelijker. Niet eentje hoger, tenzij je dat ook niet bedoelde natuurlijk ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren