1. Meer loot in Dark Zones na Division 2-patch

Meer loot in Dark Zones na Division 2-patch

Onder andere meer loot in Dark Zones en minder schade van veteranen, elites en NPC's

De nieuwe patch van The Division 2 die nu aangeboden wordt op publieke testservers, brengt veel nieuwe dingen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan aangepaste vaardigheden en uitrustingsattributen.

Dit is niet het enige wat de patch met zich meebrengt. Zo zijn Dark Zones en Player versus Player aangepast, waardoor het moeilijker is om je tegenstander uit te schakelen. In de Dark Zone kunnen spelers veel meer gecontamineerde loot vinden. Bazen laten nu gegarandeerd gecontamineerde loot vallen en landmarks kunnen nu meerdere gecontamineerde voorwerpen achterlaten. Andere vijanden laten minder snel loot achter, maar als ze dat doen is de kans erg groot dat deze gecontamineerd is.

The division 2

In de Dark Zone richten vijanden minder schade aan, maar het duurt ook langer voor je ze uitgeschakeld hebt. In de Player versus Player-modus zijn vaardigheden aangepast, waardoor deze meer impact hebben. De damage modifiers zijn naar beneden gehaald. Boosts voor uitrustingen en schadeboosts zijn vijftig procent minder krachtig, maar geweren zijn weer krachtiger gemaakt met een 1,25x schadeversterker.

Andere ingrijpende veranderingen zijn onder andere een grotere kans dat vijanden loot achterlaten en minder schade van veteranen, elites en NPC’s. Check de volledige patch notes hier.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Wat ik echt irritant vind is dat je best veel tijd en moeite moet steken in een fatsoenlijke build en dan gaan ze met patches je build nutteloos maken. Als ze dat blijven doen schiet je er toch ook niets mee op.
  • @blue_blade_3

    Man,ik grind me kapot voor een beetje goeie loot die ik hoop te krijgen . De exotics drop rate helpt ook niet echt mee.
  • @BB-StylaZ
    Klopt ik heb nog niet 1 exotic random gedropt gekregen. Ik heb alleen de sub die je met die kistjes kan krijgen.

    Typische Ubisoft game; ziet er tof uit maar verschilt weinig tot niets met het vorige deel. Ook zitten er nog steeds heel veel bugs in. Best storend.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren