1. Patchnotes Fortnite 11.50 update bekendgemaakt

Patchnotes Fortnite 11.50 update bekendgemaakt

Love and War evenement en glitchy animatie

De patchnotes voor de grote Fortnite 11.50-update zijn bekendgemaakt. Zo keert het Love and War evenement terug en worden de animaties in de game verbeterd.

Love and War, het Valentijnsdagevenement van Fornite, keert terug in de battle royale-game. Tijdens dit evenement kunnen spelers verschillende uitdagingen aangaan voor verschillende beloningen. Ook wordt er een nieuwe modus aan de game toegevoegd. Het gaat om de Search en Destroy LTM. In deze modus spelen twee teams van zes personen tegen elkaar. Een team moet ergens een bom plaatsen en het andere team moet de bom zien op te sporen, voordat die afgaat.

Verder zijn er een aantal bugs en glitches verwijderd in de update. Het grootste onderhoud wordt gepleegd aan de animaties in Fortnite. Bij deze update wordt het nieuwe Chaos Phycics-animatiesysteem in gebruik genomen. Echter hebben meerdere spelers al de nodige animatie-glitches met het nieuwe systeem opgemerkt. Wanneer deze nieuwe glitches opgelost gaan worden is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren