1. Super Smash Bros. Ultimate verbeterd door nieuwe patch

Super Smash Bros. Ultimate verbeterd door nieuwe patch

Patch 1.2.0 nu beschikbaar Super Smash Bros. Ultimate-game

De nieuwe patch van Nintendo voor Super Smash Bros. Ultimate is nu beschikbaar voor de game. De patch brengt onder andere verbeteringen met zich mee voor de online functionaliteiten. Ook zorgt de patch ervoor dat verschillende personages meer gebalanceerd worden. De patch is nu beschikbaar om te downloaden op de Nintendo Switch.

De 1.2.0 update zorgt voor verbeteringen in de online-functie en Quickplay-modus. Eerdere klachten van spelers gingen voornamelijk over de matchmaking in online lobby's. Spelers met specifieke voorkeuren voor regels werden vaak alsnog geplaatst in lobby's waar die regels niet van toepassing waren tot teleurstelling bij de spelers. Nintendo kan niet verzekeren dat spelers altijd in de gewenste lobby terechtkomen, maar er wordt nu wel meer rekening mee gehouden. Ook zijn er verbeteringen aangebracht bij het stabiliseren van de connectie in Battle Arena's.

Super Smash Bros. Ultimate

Verder zijn algemene aanpassingen aangebracht in stabiliteit, gameplay en is de moeilijkheidsgraad van willekeurige personages van Super Smash Bros. Ultimate aangepast. Individueel krijgen de volgende personages kleine gameplay-aanpassingen: Donkey Kong, Link, Kirby, Luigi, Ice Climbers, Young Link, Olimar, Toon Link, Villager, Greninja, Pac-Man, Duck Hunt-Duo en Isabelle.

Eerder werd bekend dat Super Smash Bros. Ultimate de snelst verkochte Switch-game en de snelst verkochte Super Smash Bros.-game ooit is.

Thijs Barnhard schreef in zijn review over Super Smash Bros. Ultimate dat de game heel moeilijk wordt om overtroffen te worden.

De patch 1.2.0 voor Super Smash Bros. Ultimate is nu beschikbaar om te downloaden voor de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Vermaak me op en top met deze game! <-3
 • Kunnen ze echt niet even mogelijk maken dat ik met een maat op 1 switch tegen andere vrienden kan spelen? Waarom kan dit wel in quickplay maar niet in arena's?
 • @blue_blade_3

  Heb je het bericht van die andere IG user overgetypt/gekopieerd of is het puur toeval? Jullie zijn namelijk de enige 2 die ik dit heb zien/horen zeggen en ik lees toch behoorlijk wat topics op GameFaqs, etc., haha. :-P
 • @Piet S.
  Magie!
 • @Soon.

  Of kopie? X-D
 • @Piet S.
  Ik en awesomedudes waren gisteren samen Super Smash aan het spelen maar we wilden samen met Soon gamen. Dat ging dus niet, terwijl ik had gezien dat het bij quickplay wel kon.

  Ik heb de game eigenlijk voornamelijk gekocht voor online en toen bleek het gisteren niet zo te zijn als ik had gehoopt. Vandaar dat ik en Awesomedude3 eigenlijk een soortgelijk bericht hadden geplaatst.

  Ik geef wel toe dat ik zijn bericht niet had gelezen, want ik was gewoon op mm werk
 • @blue_blade_3
  Ho-ho het is wel AWESOMEDUDE3 met hoofdletters voor jou he, Pietertje.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren