1. Patch verzwakt wapens in Call of Duty: Warzone

Patch verzwakt wapens in Call of Duty: Warzone

Nerf time

Een nieuwe patch heeft twee sterke wapens aangepakt in Warzone en de multiplayermodus van Call of Duty: Modern Warfare. Het gaat om de wapensAS Val en de SP-R 208.

Beide geweren werden aan het begin van het zesde seizoen toegevoegd en kampten met problemen. Bij de Val was dat vooral een bug: het wapen kon door meerdere muren heen schieten. Dat was natuurlijk niet de bedoeling.

De SP-R 208 werd door veel spelers gezien als het sterkste wapen in Modern Warfare, zowel in de gewone multiplayer als in de gratis Battle Royale-modus Warzone. Het wapen wordt met de nieuwe patch aardig verzwakt. De 'flinch' is verhoogd en het richten langs de loop is iets vertraagd. Het vizier met variabel zoomniveau is nu dichter bij de speler, wat het richten ook langzamer maakt. Ook zijn verschillende kogelsoorten vertraagd.

Verder is er een probleem opgelost waardoor spelers konden overleven in gas en heeft ook de SKS een update gekregen. Het volledige patchoverzicht is te vinden op de website van de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren