1. Patch voor Demon's Souls maakt PS5-game stabieler

Patch voor Demon's Souls maakt PS5-game stabieler

Ontwikkelaar blijft luisteren naar fans

Bluepoint Games heeft de eerste patch voor de remake van Demon's Souls uitgebracht.

De update moet de game stabieler laten draaien op de PlayStation 5. Er zijn geen specifieke details gegeven over mogelijke bugs of stabiliteitsproblemen die zijn opgelost. Diverse spelers maken sinds de lancering van het spel echter al meldingen van haperingen op specifieke plekken in de game en zelfs crashes, dus mogelijk lost deze patch dat op.

Bluepoint laat daarnaast weten dat het luistert naar gamers en met hun feedback in het achterhoofd aan oplossingen voor problemen blijft werken. Vermoedelijk blijven er dus updates voor het spel uitkomen. Er wordt volgens de ontwikkelaar sowieso gewerkt aan een oplossing voor de glitch waarmee een enkele gouden munt gebruikt kan worden om heel krachtig te worden.

Demon's Souls - en andere games in het soulslike genre - staan bekend om hun uitzonderlijk hoge moeilijkheidsgraad. Demon's Souls luidde het nieuwe genre eigenhandig in, waarna ontwikkelaar FromSoftware doorpakte met de Dark Souls-games. De remake is zoals gezegd ontwikkeld door Bluepoint Games en beschikbaar op PlayStation 5.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Nou, als ik de PS5 in huis heb, komt deze game er direct. Nu ik weer met Dark Souls 3 ben begonnen (en ook eindelijk doorzet), weet ik weer hoe vet ik Bloodborne vond en hoe vet ik deze games van From Software vindt.

    Demons Souls heb ik nooit gespeeld, dus die wordt nieuw voor mij. Ik zit nog te denken om zelfs Dark Souls, Dark Souls 2 en Sekiro op de kop te tikken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren