1. Meer dan duizend problemen opgelost dankzij patch voor Marvel's Avengers

Meer dan duizend problemen opgelost dankzij patch voor Marvel's Avengers

V1.3.0 is nu beschikbaar

Er worden blijkbaar meer dan duizend problemen opgelost met een nieuwe patch voor Marvel's Avengers.

"Patch V1.3.0 is de eerste grote patch sinds lancering en lost meer dan duizend problemen op waar we de afgelopen twee weken op zijn gestuit dankzij jullie, van bugs die je progressie stoppen tot grafische problemen", zo valt op de officiële website te lezen. Daar staat ook een uitgebreide lijst met alle bugs die worden opgelost.

De ontwikkelaar laat daarnaast weten dat toekomstige patches zich meer gaan richten op het toevoegen van quality-of-life-elementen. Ook staat er features op de planning die uit feedback van spelers zijn ontstaan.

Marvel's Avengers verscheen begin deze maand op pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. Eind dit jaar komt de game ook op PlayStation 5 en Xbox Series X en S uit. Mensen die de game op deze generatie consoles hebben, kunnen op de next-gen consoles een gratis update downloaden met grafische verbeteringen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • 1000 problemen hadden er op voorbaat al niet in moeten zitten. Een game heeft altijd nog shit bij launch, maar dit is niet best.
  • 1000???????
  • dit slecht zeer slecht is deze game uberhaupt getest
  • En toch heb nog wat bugs ondervonden, dit spel is echt leuk. Maar de fouten man pff, soms echt niet te doen. Maar wel goed dat ze eraan blijven werken.
  • @LosPilotas
    Wel goed? Meer dan terecht denk, zeker met zulke hoeveelheden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren