1. PAX is van plan om in 2021 fysieke gamebeurzen te organiseren

PAX is van plan om in 2021 fysieke gamebeurzen te organiseren

Ze gaan alleen door als het absoluut veilig is

De organisatie achter PAX wil komend jaar weer fysieke gamebeurzen organiseren.

Dat laat men weten via de officiële website. Van 3 tot en met 6 juni staat in Boston PAX East gepland, terwijl PAX West van 3 tot en met 6 september in Seattle gepland staat. Tot slot wil men van 10 tot en met 12 december PAX Unplugged houden.

De organisatie laat weten dat veiligheid in verband met het coronavirus voorop staat. Voor partners, bedrijven en bezoekers die interesse hebben in het bijwonen van een van de beurzen is het echter belangrijk dat deze data vastliggen zodat er vooruit gepland kan worden.

Daarbij zouden de beurzen normaliter in het voorjaar gehouden worden, dus door het verschuiven van de data wordt de kans mogelijk vergroot dat het doorgaat. Door de verschuiving van data kan PAX South komend jaar niet doorgaan. Het is de bedoeling dat PAX South in 2022 weer terugkeert.

De organisatie benadrukt daarbij dat als het vanaf juni blijkt dat het nog niet veilig genoeg is om de fysieke beurzen te houden, men er voor kiest om ze niet door te laten gaan of ze alleen virtueel te houden.

De PAX-beurzen worden jaarlijks in de Verenigde Staten en Australië gehouden. Er worden vaak aankondigingen rondom nieuwe games gedaan, nieuwe trailers getoond en demo's van aankomende spellen beschikbaar gesteld aan bezoekers.

PAX

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren