1. Pc-versie Death Stranding uitgesteld

Pc-versie Death Stranding uitgesteld

Komt nu een maand later

De pc-versie van Death Stranding is een maand uitgesteld. Dat maakte ontwikkelaar Kojima Productions bekend in een statement.

Death Stranding kwam vorig jaar al uit op PlayStation 4. Dit jaar moest op 2 juni de pc-versie van de game verschijnen, alleen is de release nu met meer dan een maand uitgesteld naar 14 juli. De reden hiervoor is dat de gamestudio tijdelijk dicht gaat vanwege het coronavirus. In een verklaring zegt Kojima Productions dat dit het team wat meer ruimte geeft, terwijl de thuiswerkoproep van kracht is. De volledige verklaring is hieronder te lezen.

Death Stranding is nu beschikbaar op PlayStation 4. De pc-versie moet nu 14 juli uitkomen. Lees hier onze review over de PlayStation 4-versie van de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Het kost natuurlijk veel tijd om 'presented by Kojima, a Kojima Production' op letterlijk elke steen te zetten en elke grasspriet..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren