1. Pc-versie Fifa 21 bevat geen next gen-features

Pc-versie Fifa 21 bevat geen next gen-features

In ieder geval niet bij lancering

De pc-versie van het nieuwste deel van de populaire voetbal-franchise, Fifa 21, bevat niet de features van de next gen-consoles. Dat blijkt uit de FAQ-pagina van de game.

Fifa 21 op de pc is op dit moment gebaseerd op de PlayStation 4 en Xbox One-versie van de game, niet op die van de Xbox Series X en PlayStation 5. De next gen-features die vorige week werden aangekondigd waren deferred lighting en rendering die de wedstrijden een stuk realistischer moeten maken en voor een betere speelervaring moeten zorgen. Verder zijn ook de speler-animaties verbeterd in de PS5 en Series X-versie en werd de DualSense 5's haptic feedback-mogelijkheden voor de next gen-versie van Fifa 21 bevestigd. De FAQ-pagina met alle informatie over de pc-versie is hier te bekijken.

Fifa 21 komt 9 oktober uit op de pc, Xbox One, Nintendo Switch (Legacy Edition) en PlayStation 4. De game komt op een later moment uit op de Xbox Series X, PlayStation 5 en Google Stadia. Het is mogelijk dat er met de release van de next gen-versie van Fifa 21 een patch voor de pc-versie uitkomt die de functies toevoegt. Of EA daar plannen voor heeft is op het moment van schrijven nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Lui!
 • lol, wat een faal. Niet dat het mij veel uitmaakt.
 • En weer een minpunt voor EA!
 • De verkoopcijfers van de PC-versie liggen gemiddeld zeker niet zo hoog? Dan willen ze er ook niet teveel moeite insteken..
 • @Silverwolf
  PC versie is altijd een probleem kindje geweest en is het ook niet echt waard om online te spelen. Zitten aardig wat cheaters op en nee dat zeg ik niet omdat ik vaak verlies in tegendeel. Maar in sommige wedstrijden dat afstandschoten van 35 meter altijd in de kruising vliegen nope.

  Kan wel een kleine vergelijking geven van de FUT handel.
  PS4: 3.5-4.5 miljoen kaarten
  Xbox: 1 -1.5 miljoen
  PC: 250.000 -350.000
  Switch 20-30k
 • Zolang ze gameplay niet dusdanig aanpakken gaat het nooit meer wat worden voor mij met FIFA. Ik ga het wel spelen via EA acces de eerste 8 uur gratis. En daarna kom ik er weer achter dat het niets meer is,.
 • Lekker 60 euro lappen voor een fifa 20 update.
 • @DopieJopie1

  Ja. Ze releasen ieder jaar een enhanced port voor het volle pond en je kunt je in-game aankopen niet overzetten.
  EA is echt waardeloos.
 • Goed bezig EA en de Switch versie is ook niks aan veranderd behalve de spelers updates. En zometeen maar weer janken dat het niet verkoopt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren