1. Pc-versie Monster Hunter World verschijnt op 9 augustus

Pc-versie Monster Hunter World verschijnt op 9 augustus

Updates voor de game komen op een later moment

Monsterjagers kunnen vanaf 9 augustus aan de slag met Monster Hunter World op pc.

Begin dit jaar, toen Monster Hunter World op PlayStation 4 en Xbox One uitkwam, liet Capcom weten dat de pc-versie ergens deze herfst uit zou komen. Dat de game dus al zo snel verschijnt, mag een verrassing heten.

Extra content die al geruime tijd beschikbaar is voor de consoleversies, is echter niet op de dag van lancering voor de pc-versie beschikbaar. "Deze content komt op een later moment gratis naar pc", aldus Capcom.

De pc-versie moet daarnaast ongeveer hetzelfde ogen als de consoleversies. Er komen dus geen extra visuele toeters en bellen voor de pc-versie, al worden 4K en 60 frames per seconde wel ondersteund.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Niet geheel onbelangrijk. Om piraterij tegen te gaan zal denuvo ook op de achtergrond draaien.

    Ik was super enthousiast, tot ik dat las. De game, hoe spijtig ook, zal toch gekraakt worden. En denuvo kan een aardige invloed hebben op de preformance.

    Ik zie t nog wel ff an.
  • @JaJa_jr Zou je denk je performance increase krijgen als je de gekraakte versie speelt?
  • @mightybundy

    Geen idee, misschien valt het reuze mee. Had m anders al gekocht op steam, maar nu wacht ik t ff af. Gekraakte zal ik sws niet doen als je wilt co oppen. En capcom gaat heel netjes om met z'n klanten, wat mhw betreft. Alle uitbreidingen, monsters etc. zijn gratis tot nu toe.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren