1. Pc-versie Oddworld: Soulstorm verschijnt exclusief op Epic Games Store

Pc-versie Oddworld: Soulstorm verschijnt exclusief op Epic Games Store

Lorne Lanning plaatst verklaring op Twitter

De pc-versie van de aankomende game Oddworld: Soulstorm wordt gelanceerd als een exclusieve game op de Epic Games Store. Dit wordt bekend via een tweet van het Oddworld-account.

In de betreffende tweet wordt via een bericht van Oddworld-bedenker Lorne Lanning benoemd hoe Epic Games de ontwikkelaar van financiële steun voorzag om de ontwikkeling van de game te kunnen bewerkstelligen. In ruil voor deze financiële steun ging Oddworld ermee akkoord om de game op de pc-versie exclusief te lanceren op de Epic Games Store.

"We hebben Soulstorm voor honderd procent zelf gefinancierd. Soulstorm is ons meest ambitieuze game ooit en wij zijn erop gebrand om een geweldige game te maken met de hoogst mogelijk kwaliteit. Om echter de versie van Soulstorm te creëren die wij wilden was er extra financiële steun benodigd", aldus Lanning.

Verder benoemd Lanning dat het als indie-uitgever belangrijk is om de partnerships te evalueren die helpen bij het bereiken van die ambities en tegelijkertijd de visie voor Soulstorm in stand houden. Daarnaast benadrukt Lanning dat de consoleversie net als de pc-versie op dezelfde datum in 2020 lanceert.

Oddworld: Soulstorm lanceert in 2020 voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

  • Op korte termijn is zon deal wel een goede keuze. Maar op langer termijn voor klanten binding is het helaas wat minder.
  • Sweet! gratis game dus weer! echt geweldig al die epic exclusives die op epic en torrents komen! WIN! YARGHHHH

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren