1. Pc-versie Red Dead Redemption 2 krijgt mogelijk Australische leeftijdsclassificatie

Pc-versie Red Dead Redemption 2 krijgt mogelijk Australische leeftijdsclassificatie

Volgt binnenkort een aankondiging?

Red Dead Redemption 2 voor de pc heeft een Australische leeftijdsclassificatie gekregen, dat meldt een oplettende ResetEra-gebruiker. Het vastleggen van de game is een duidelijke aanwijzing dat de langverwachte versie binnenkort wordt aangekondigd.

Er zijn in het verleden meerdere hints geweest naar een pc-versie van Red Dead Redemption 2, dat Rockstar eind vorig jaar net als het origineel aanvankelijk alleen voor consoles uitbracht. Eerder diende Rockstar Games een beoordeling voor 'Bonaire' in, dat vervolgens werd geweigerd. Velen vermoedden dat het ging om dlc voor de game.

Het lijkt er echter op dat het ging om de pc-versie van Red Dead Redemption 2, want na een tweede afwijzing is de game te vinden op de Australische classificatiewebsite. De beoordeling is identiek aan de andere versies en vergelijkbaar met de pc-versie van GTA 5 wordt de game los vermeld.

Red Dead

Rockstar Games Launcher

Hoewel het nog geen officiële bevestiging is dat Rockstar Games een pc-versie van de game uitbrengt, lijkt het erop dat de uitgever zich klaarmaakt voor een aankondiging. Recent lanceerde daarnaast de Rockstar Games Launcher, een platform voor alle pc-games van de ontwikkelaar.

Recent merkten Red Dead Online-spelers op dat er zombies voorkomen in de game. Dit was vlak na de lancering van de laatste grote update, die roleplaying introduceert.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren