1. Pc-versie The Witcher 3 tijdelijk gratis voor console-gebruikers

Pc-versie The Witcher 3 tijdelijk gratis voor console-gebruikers

Voor vijfjarig bestaan

Mensen in het bezit van een Xbox One en PlayStation 4 met een kopie van The Witcher 3: Wild Hunt kunnen tot 23 juni een gratis pc-versie van de game claimen. De gratis pc-versie van de game is te vinden in de GOG Store.

De reden voor de actie is het vijfjarig bestaan van de razend populaire game over Geralt of Rivia. Om van de actie gebruik te maken moeten console-gebruikers hun game verbinden met de GOG GALAXY 2.0-app. Een volledige uitleg is hier te vinden. Mensen die The Witcher 3 al op pc hebben, kunnen alsnog van de actie gebruik maken. Het is mogelijk de code aan een vriend geven te die de game nog niet heeft. Mensen met de Nintendo Switch-versie zijn echter uitgesloten. Dit vanwege het gebrek aan integratie tussen de andere versies van de game.

Mensen met de Game of The Year-versie van The Witcher 3 krijgen dezelfde versie gratis voor de pc. De rest krijgt alleen het basispel. De actie is tot 23 juni beschikbaar.

witcher

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Nice! Net even geclaimd, thx.
  • Maandje terug gekocht op pc😪

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren