1. Pc-versie van Fallout 76-bèta niet te verwijderen

Pc-versie van Fallout 76-bèta niet te verwijderen

Spelers misschien verplicht om spel te kopen

Meerdere spelers die de bètaversie van Fallout 76 op de pc gespeeld hebben, kunnen de bèta nu niet meer verwijderen van hun pc. Spelers vermoeden dat ze de bèta alleen kunnen verwijderen wanneer ze de volledige versie van Fallout 76 kopen.

Spelers kwamen achter het probleem, wanneer ze de game wilden verwijderen en een melding van Bethesda.net Launcher in het scherm verscheen. Wanneer de speler na inloggen alsnog het spel probeerde te verwijderen, verscheen de melding dat de speler geen toegang heeft tot Fallout 76. Spelers vermoeden dat ze pas weer toegang tot het spel kunnen krijgen wanneer de volledige versie van Fallout 76 gelanceerd is. Dit zou betekenen dat spelers verplicht worden om het spel te kopen om het dan weer te kunnen verwijderen.

Fallout 76

Ook is onlangs bekend geworden dat de Day One-patch die Fallout 76 krijgt voor de PlayStation 4 en Xbox One een grootte heeft van 51 GB. Deze update moet geïnstalleerd worden voordat de speler het spel speelt. De Fallout 76-disc is 45GB groot en dit betekent dat de update groter gaat worden dan de game zelf. Dit komt waarschijnlijk doordat Fallout 76 een online multiplayer-game is en oude bestanden verwijderd moeten worden om de game te optimaliseren.

Fallout 76 E3

Fallout 76 verschijnt op 14 november voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Heeft IG (of überhaupt iemand) de mogelijkheid de game te reviewen voor release? Of is het maar afwachten wat het eindproduct is?
  • Slechte zaak dat het niet op een normale manier kan maar er is altijd wel een manier om te verwijderen.
  • Misschien kan je de game verwijderen als je internet uit heb staan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren