1. Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered genoemd op PEGI-website

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered genoemd op PEGI-website

Het lijkt vooralsnog alleen om de singleplayercampagne te gaan

Op de website van Pan European Game Information (PEGI) staat sinds gisteren Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered.

PEGI is de organisatie achter de leeftijdsclassificering in Europa. Een vermelding op hun website is meestal dus erg betrouwbaar. Activision Blizzard heeft nog geen remaster van Modern Warfare 2 aangekondigd. De vermelding heeft het wel specifiek over de campagne en een multiplayer wordt niet genoemd.

Verder ontbreken alle details. Opvallend is dat er alleen PlayStation 4 als platform wordt genoemd en dat de releasedatum op 28 februari 2019 staat, wat gisteren was. Als de vermelding echt is, worden de platforms mogelijk nog aangepast en de releasedatum sowieso.

Eerder bracht Activision Blizzard al een remaster van de eerste Modern Warfare uit, al was die geruime tijd alleen verkrijgbaar voor mensen die de speciale editie van de toen nieuw uitgekomen Call of Duty-game kochten. Er gaan inmiddels al geruime tijd geruchten over een remaster van Modern Warfare 2, en daarbij wordt inderdaad gespeculeerd dat alleen de singleplayercampagne van de game van een remaster wordt voorzien.

Modern Warfare-ontwikkelaar Infinity Ward brengt dit jaar een nieuwe Call of Duty-game uit. Volgens geruchten gaat het om Modern Warfare 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Zou super vet zijn. Hoewel ik dit het minste MP deel van de Call of Duty-games vindt door de ontzettend slechte balans.

    De combinaties zijn verschrikkelijk; Danger Close, One Man Army en een Grenade Laumcher bijvoorbeeld, maar ook Commando, Marathon, Light Weight en een mes.

    SP gedeelte hoeft van mij sowieso niet.
  • Campaign only, 20€ max, maar zal wel weer rond de 40 worden
  • Ik vond het een heerlijke Singeplayer campagne.
    Voor multiplayer speel ik sowieso geen COD dat was altijd BF.
  • Hier zit toch niemand op te wachten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren