1. Switch-versie van Metro Redux genoemd door PEGI

Switch-versie van Metro Redux genoemd door PEGI

Waar rook is, is vuur

Pan European Game Information, ook wel bekend als PEGI, maakt op zijn website melding van een Switch-versie van Metro Redux.

In oktober vorig jaar gingen er al geruchten over een Switch-versie van de game nadat het spel door een Portugese winkelsite vermeld werd. Sindsdien is de port echter nog niet aangekondigd. Wel wordt het spel nu dus door PEGI genoemd, al wordt er nog geen releasedatum gegeven. Mogelijk vindt de aankondiging plaats in een vermoedelijk binnenkort online te verschijnen Nintendo Direct.

Metro Redux is een remaster van twee games; Metro 2033 en Metro Last Light. Redux is een post-apocalyptische fps. Er zijn een aantal grote veranderingen toegevoegd in Redux, zoals de Ranger-modus die in beide games beschikbaar is. Metro 2033 is herbouwd met dezelfde engine waarmee Last Light gecreëerd is.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik begrijp niet dat je dit soort spellen op een Switch wilt spelen. En dat terwijl ik groot fan ben van Nintendo. Ik heb Doom ooit aangeschaft, en deze was zo lelijk qua graphics, dat ik maar gestopt bent en hem op de pc heb gekocht. Begrijp dat spelen in handheldmodus erg fijn is, maar dat kan ik nu ook op mijn ps4pro icm de Note10+.
 • @Monojaxx

  Ik heb dit ook. Net als bijv Witcher 3. Het verschil is me gewoon te groot.

  Voor dat soort games heb ik een X en PS. Switch draait hier voor kids, indies en Zelda.
 • @Monojaxx Jep dit dus. Ik gebruik de Switch alleen voor Mario en Zelda games. Games waarbij graphics niet zoveel uitmaken zoals Skyrim lijkt me nog wel prima te spelen op de Switch. maar games als The Witcher en Metro moet je gewoon lekker op de PS4 of Xbox spelen.

  Misschien als ik veel met de trein zou reizen dat ik hier anders over zou denken.
 • Graphics storen mij niet zozeer zolang ze goed oud geworden zijn en er geen al te grote framedrops zijn. Sommige Ports naar de Switch zijn juist extreem goed.

  Als men als reden aangeeft een PlayStation versie te verkiezen boven de Switch versie omtrent graphics is dat een goed recht, maar enigszins ook een belachelijke. Als je echt een graphics geeft heb je op z’n minst een one X of een echte gaming rig. Verschil tussen de Switch/PS4 versie is namelijk kleiner dan PS4/PC. Maargoed ieder zijn redenen.

  De één heeft liever portable play, de ander wil 5 minuten kwijlen op 20 uur gameplay. Weer een ander wil goeie controles of Mods. Reasons.

  Ikzelf zou eerder kijken waar ik het genre wil spelen. Shooters speel je niet portable, het scherm beweegt teveel. De gameplay vereist accuraatheid. Switch verliest direct daar. Je kunt docked spelen maar dan krijg je wel een 1 op 1 vergelijking met de andere consoles. Portable zijn is een huge selling point. Alleen niet voor shooters.

  Dan blijft voor mij de Xbox en PS4 over. Dan kies ik voor shooters voor de Xbox. De Xbox controller is superieur aan de ps4 controller als het gaat om FPS en 3D gameplay in het algemeen.
 • @Monojaxx
  Het is heel simpel om te begrijpen. Alleen jullie voorkeur ligt ergens anders en dat is op grafische pracht. Anders melden jullie er niet vrolijk bij dat jullie ook in bezit zijn van krachtigere systemen. Daar is niks mis mee ;)

  ik speel liever Warframe, FF12, Dauntless, FIFA, DQ11 en in de toekomst ook The witcher 3 liever op de Switch. Het is lelijkere ja zeker, maar de games werken gewoon goed op de Switch en kwa gameplay precies hetzelfde. Behalve de port van MK11…. die was bagger.
 • Uhh… Waarom is mijn comment verwijderd…?
 • @Piet S.

  stonden er (s)expliciete woorden in?🤣
 • @Monojaxx

  Haha, je zou het bijna denken hè! 😝

  Maar nee, het komt er op neer dat ik zei dat sommige mensen portability verkiezen boven graphics en sommigen andersom en dat daar (in beide gevallen) helemaal niets mis mee is.

  Vreemd dat m’n comment verwijderd is dus…
 • @Piet S.

  Het is ook heel simpel toch. Wil je het spelen puur als handheld: prima.

  Docked? Niet doen. Kies dan voor xbox of ps. Het verschil is mega.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren