1. Persona 4 Golden komt mogelijk naar pc

Persona 4 Golden komt mogelijk naar pc

Wordt tijdens de PC Gaming Show onthuld

Persona 4 Golden komt mogelijk deze week uit op de pc. Dat beweert een dataminer op Twitter.

Atlus tweette begin deze week al dat ze iets nieuws te delen hebben tijdens de PC Gaming Show aanstaande zaterdag. Vervolgens deelde dataminer, Pavel Djundik, dat hij wat informatie heeft gekregen waaruit blijkt dat Persona 4 Golden inderdaad naar Steam komt.

Op dit moment heeft Atlus nog maar één game op hun Steam-ontwikkelaars-pagina staan, namelijk Catherine Clasic. Deze game was vooraf aan de Steam-release ook enkel op de PlayStation 3 en de Xbox 360 te spelen. Persona 4 kwam in 2008 uit op de PlayStation 2, vier jaar later kwam de game met een uitbreiding uit op de PlayStation Vita met de naam Persona 4 Golden. Nu lijkt de game naar pc te komen.

In Persona 4 spelen spelers als een stille scholier die een jaar in een slaperig Japans stadje komt te wonen. Als tiener-zijnde moet er ook gewoon naar school gegaan worden, waar de speler een groep schoolgenoten tegenkomt die later onderdeel van de party kunnen worden of zelfs iets meer. Tussen de lessen door moeten er ook levens gered worden, zeker als er, in de Golden-editie van het spel, mensen verdwijnen wanneer ze een bepaald tv-programma kijken.

Er is nog geen officiële aankondiging geweest van Persona 4 Golden op de pc, dus het is nog niet zeker of deze informatie klopt.

Persona 4

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

  • Dat hoop ik van harte, al had ik liever een remake gehad.
    Maar to be fair, Persona 3 verdient dit veel meer. Of de Persona 2 games desnoods.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren