1. Musou-achtige Persona 5 Scramble The Phantom Strikers aangekondigd

Musou-achtige Persona 5 Scramble The Phantom Strikers aangekondigd

Voorheen bekend als Persona 5 S

Atlus heeft Persona 5 Scramble The Phantom Strikers onthuld, een musou-achtige actie-rpg voor PlayStation 4 en Switch.

De game wordt ontwikkeld door Atlus, Koei Tecmo en Omega Force en wordt beschreven als de eerste actie-rpg in de Persona-reeks. In de trailer is de zien hoe Joker met hordes vijanden vecht. De gameplay lijkt vergelijkbaar te worden met games als Hyrule Warriors.

The Phantom Strikers werd aan het einde van de tweede dag van het Persona Super Live P-Sound Street 2019-concert aangekondigd. Er werd al eerder gehint naar de game met de codenaam Persona 5 S. Veel gamers dachten toen dat het om een Switch-versie van Persona 5 ging, maar dat is dus niet het geval.

Er is nog geen concrete releasedatum voor de game bekend. Hieronder is de eerste trailer te zien. Overigens onthulde Atlus een dag eerder Persona 5 The Royal voor PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Dit is niet wat Persona fans met een Switch in gedachte hadden volgens mij… :'-)
 • @Piet S. Nou inderdaad. Wat een zware tegenvaller zeg :(
 • Mmm wel een tegenvaller omdat ik liever persona 5 had gezien maar ik ben wel fan van de Mosou/warriors games. Alleen heb ik geen behoefte aan nog meer. Op de switch heb ik al hyrule warriors en dynasty warriors 8. Dat is voor mij zat. En op Ps4 ook al 2 wat meer dan genoeg is.
  Zijn toch allemaal min of meer hetzelfde.

  Dus toch ook een tegenvaller.
 • Balen… kijken of dit wat word. Hopelijk kunnen ze de sfeer goed overbrengen van de game wat ze bij hyrule warriors ook goed deden. Verneuk alsjeblieft niet de muziek.
 • Ach ja, dan wordt het Persona 5 Royale op de PS4 halen.
  Wel een beetje jammer, had gehoopt dat ik de game toch met een soort van nieuwe ervaring kon spelen en belangrijker: onderweg.
  Maar ik zal me heus wel vermaken om voor de….vierde….keer Persona 5 te spelen op de PS4, hehe. :')

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren