1. PES 2019 komt eind augustus uit

PES 2019 komt eind augustus uit

Bekijk de eerste trailer

Konami heeft PES 2019 aangekondigd en getoond. De voetbalgame komt op 30 augustus uit voor pc via Steam, PS4 en Xbox One.

Hoewel de Champions League en Europa League niet meer in de game zitten, zou de game wel meer gelicenseerde toernooien, clubs en stadions dan ooit moeten hebben. Op de cover van de game staat FC Barcelona-speler Philippe Coutinho. Een speciale editie bevat David Beckham op de cover.

Aan de game worden negen nieuwe skill traits toegevoegd die voetballers nog realistischer en individueler maken. Ook de vermoeidheid van spelers tijdens wedstrijden speelt een belangrijke rol.

Tot slot wordt de myClub-modus vernieuwd, waarbij onder andere een kaartsysteem vergelijkbaar met Fifa-modus Ultimate Team wordt toegevoegd. Het is in PES 2019 dus ook mogelijk om virtuele pakjes met kaarten te kopen met daarop spelers.

"Konami heeft er een flinke kluif aan om op te boksen tegen Fifa, zeker nu Konami geen licentie voor de Champions en Europa League meer heeft. Wel lijkt het er op dat er bij de ontwikkeling genoeg drang is om vernieuwing toe te voegen." - Michel Musters

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Geweldige game. Grafisch nog beter, en gameplay wat kleine tweakjes. Pes 2018 vermaak ik me nog steeds prima mee. Beste gameplay ever!
  • Honderd procent mee eens. PES 2018 is qua gameplay bijna perfect. Hoop dat ze dit vooral doorontwikkelen en niet te al te veel veranderen.
    Op de bank PES 2018 tegen een maat geeft je gewoon die heerlijke voetbal vibe 😄

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren