1. Phasmophobia-maker wijzigt early access-plannen

Phasmophobia-maker wijzigt early access-plannen

Meer tijd nodig voor volledige release

Kenetic Games, de maker van Phasmophobia, neemt meer tijd voor de game alvorens de volledige release. Dat meldt de enkele ontwikkelaar, Dknighter, aan IGN.

"Ik had gepand dat de early access-periode kort zou zijn, waarbij ik slechts een aantal maps, spoken en uitrusting toevoeg. Vanwege de populariteit van de game zijn de verwachtingen hoger, dus moet ik mijn plannen voor de game heroverwegen."

Dknighter geeft aan momenteel te werken aan de grootste bugs, voordat hij begint aan nieuwe content. Zo is de volgende update voor de game vooral bedoeld voor bugs en stabiliteit.

Op een publieke Trello-pagina, een tool om planningen bij te houden, deelt de ontwikkelaar aankomende features. Zo is te zien dat de game twee PvP-modi krijgt en dat een gevangenismap op de planning staat. Dknighter geeft wel aan de kern van de game te willen behouden bij het toevoegen van nieuwe modi.

Phasmophobia verscheen op 18 september en is snel in populariteit gestegen. In de games moeten spelen met drie anderen geesten zien op te sporen met verschillende hulpmiddelen. De game maakt gebruik van spraakherkenning, waarbij geesten reageren op sommige woorden. De game ondersteunt ook virtual reality.

Phasmophobia

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik speel het af en toe, best wel een leuk spel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren