1. Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy verschijnt op 9 april

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy verschijnt op 9 april

Collectie komt naar PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy is vanaf 9 april verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc, zo heeft Capcom aangekondigd.

De collectie bundelt de eerste drie games in de Phoenix Wright-serie, namelijk Ace Attorney, Justice For All en Trials and Tribulations. Dat resulteert in totaal in veertien episodes. Alle artwork van de game is naar een hogere resolutie getrokken.

De Phoenix Wright-reeks begon in 2001 op de GameBoy Advance, maar werd in het westen vooral bekend door de overzettingen op de Nintendo DS. In het spel volgen spelers de avonturen van advocaat Phoenix Wright en worden allerlei misdaden onderzocht en er daarna in een rechtszaal een oordeel geveld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Toffe games die ik zeker aan zou raden, al lijken me dit games die je toch echt liever op een handheld speelt.
 • Aantal jaren terug eindelijk toch kunnen spelen, maar wat een verschrikkelijke, trage gameplay. En de soms onlogische keuzes en vinden wat je moet doen. Verhalen en personages zijn wel geweldig, maar het einde van deel 1 nooit gezien.
 • Ik vind het echt ongelofelijk dat hier een doelgroep voor is, haha.
 • @Piet S.

  Waarom vind je dat ongelooflijk?
 • @Shuckles

  Ik heb 1 van deze games een keer gespeeld in een grijs verleden en ik heb me nog nooit zo stierlijk verveeld. Te traag, veel te veel tekst, geen gameplay, onzin (re)acties, etc. Dus ja, voor mij is dit meuk van de bovenste plank.

  Maar dat IK het ongelofelijk vind dat hier een doelgroep voor is, wil niet zeggen dat andere mensen deze games niet leuk mogen/kunnen vinden hè! :-)
 • @Piet S.
  Lol, ik vind de games juist geweldig! Vooral de eerste trilogy had de leukste personages en verhaallijnen (Franziska von Karma, nuff said ;-) )
  Moet wel zeggen dat het eigenlijk meer graphic novels zijn dan games.
 • @mole28

  'Moet wel zeggen dat het eigenlijk meer graphic novels zijn dan games.'

  Dat zal 't 'm zijn inderdaad!
 • @Piet S.

  Het is wel iets wat je echt moet liggen inderdaad. Maar binnen het genre is het wel echt een top serie.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren