1. Sora werkt samen met Jack Sparrow in Kingdom Hearts 3-trailer

Sora werkt samen met Jack Sparrow in Kingdom Hearts 3-trailer

Kingdom Hearts slaat Jack Sparrow aan de haak

In een nieuwe Kingdom Hearts 3-trailer begeeft Sora en zijn crew zich in de fictieve wereld van de Pirates of the Caribbean-films.

In de trailer is Sora enthousiast, aangezien hij weer een piraat mag zijn. Sora bevond zich namelijk tijdens Kingdom Hearts 1.5 in het Peter Pan-universum.

Verder is er gameplay te zien waarin zoals gewoonlijk er flink op los wordt gemept en zijn er daarnaast imposante zeeslagen.

Naast Pirates of the Caribbean zijn er ook beelden van Toy Story, Frozen, Monsters Inc. en Tangled. Ook lijkt organization XIII een grote rol te spelen in de aankomende game.

Square Enix laat tevens weten dat er een exclusieve bundel genaamd Kingdom Hearts All-in-One Package naar PlayStation 4 komt.

Kingdom Hearts All-in-One Package bevat:
• Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX
• Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue
• Kingdom Hearts 3
• Kingdom Hearts 3 Impossible Odds Theme (exclusief)
• PS4 Custom Keyblade voor Kingdom Hearts 3

De bundel is nu te pre-orderen voor 109,99 euro.

Ook is een speciale Kingdom Hearts 3-editie van de PlayStation 4 onthuld. Deze Limited Edition bevat, naast een unieke PlayStation 4 Pro, bovenstaande bundel met alle Kingdom Hearts games. Zowel de bundel als de PlayStation 4 zullen tegelijk met de game verkrijgbaar zijn.

Kingdom Hearts 3 verschijnt op 29 januari.

PlayStation 4 Pro

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren