1. Deze donderdag komen er nieuwe uitbreidingen naar Planet Coaster op consoles

Deze donderdag komen er nieuwe uitbreidingen naar Planet Coaster op consoles

Ghostbusters- en Studio Pack-uitbreidingen

Deze donderdag komen de Ghostbusters- en Studio Pack-uitbreidingen voor de consoleversie van Planet Coaster beschikbaar.

Het Ghostbusters-pakket kost 14,99 euro en het Studios Pack kost 9,99 euro. De uitbreidingen waren eerder al beschikbaar voor de pc-versie van de pretparksimulator.

Ghostbusters is een liefdesbrief aan de filmfranchise. Dan Aykroyd en William Atherton verlenen hun stemmen aan een nieuw verhaalgedreven scenario. Natuurlijk zijn er allerlei versieringen gebaseerd op de film, waaronder Slimer, de ECTO-1 en de Stay Puft Marshmallow Man.

Met het Studios Pack kunnen spelers hun pretpark een filmisch tintje geven, met gechoreografeerde stuntshows, tours op filmsets en cinematische achtbanen. Het pakket bevat meer dan negentig nieuwe blauwdrukken, honderden versieringen en nieuwe attracties.

Planet Coaster: Console Edition is nu beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Hieronder zijn trailers van de pc-versies van de uitbreidingen te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren