1. Planet Zoo beta vanaf 24 september beschikbaar

Planet Zoo beta vanaf 24 september beschikbaar

Alleen voor spelers met een Deluxe Edition pre-order

Frontier heeft aangekondigd dat de beta van Planet Zoo van 24 september tot 8 oktober speelbaar is.

Planet Zoo is pas vanaf 5 november exclusief verkrijgbaar voor pc. Pretparksimulator liefhebbers moeten dus nog wel even wachten tot ze aan de slag kunnen met het nieuwste simulatiespel: Planet Zoo. De wachttijd is echter wel verminderd, Frontier heeft inmiddels bekendgemaakt dat de bèta van het spel wel sneller komt dan verwacht. Vanaf 24 september kunnen spelers alvast twee weken lang aan de slag met hun eigen dierentuin. De bèta kan echter alleen worden gespeeld wanneer de speler de Deluxe Edition pre-ordered.

Tijdens deze bèta kunnen spelers het eerste scenario van de career-modus Planet Zoo doorspelen. Daarnaast wordt er een proefversie van de Franchise-modus beschikbaar gesteld. In de Franchise-modus krijgt de speler alvast een voorproefje van de enorme zandbak die Planet Zoo te bieden heeft.

Frontier bracht in 2016 de populaire pretparksimulator: Planet Coaster uit. Dit spel heeft het goed gedaan bij het publiek van Frontier, geen verrassing dus dat Frontier bezig is met hun volgende spel. In Planet Zoo maken en runnen spelers hun eigen dierentuin. Spelers hebben zelf controle over hoe hun dierentuin er uit gaat zien en welke dieren er in leven. Het landschap van de dierentuin kan aangepast worden, alsmede de verschillende leefomgevingen van de dieren.

Check hieronder de Gamescom pre-order trailer.

Planet Zoo is vanaf 5 november op pc verkrijgbaar

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Hopelijk ooit nog naar consoles. Heeft echt een vrolijke trailer.
  • Bij Rollercoaster kon je ontevreden klanten verzuipen, kun je ze hier dan bij de leeuwen gooien.
  • Zo Jammer dat Frontier nooit is verder gegaan met The Outsider… Dat had echt een vette game kunnen worden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren