1. Battle royale-game Planetside Arena aangekondigd

Battle royale-game Planetside Arena aangekondigd

Game verschijnt 29 januari op pc

Planetside Arena is een battle royale-game met maar liefst vijfhonderd spelers.

De nieuwe game van Daybreak Games werd gisteren onthuld. Het spel komt op 29 januari uit voor pc en verdeelt in totaal vijfhonderd spelers in twee kampen, die het vervolgens tegen elkaar opnemen. Daarnaast zijn er ook traditionelere battle royale-modi, zoals wedstrijden waarin honderd mensen elkaar proberen af te maken.

De game bevat drie klassen: Assault, Engineer en Medic. Elke klasse heeft een jetpack om mee rond te vliegen, alsmede een eigen voertuig. Gedurende potjes kunnen spelers met in-game geld hun personage upgraden.

Planetside Arena kan nu alvast gekocht worden op Steam. Voor release moet er ook een bèta plaatsvinden, maar daar zijn nog geen details over gegeven. Daybreak laat overigens weten Planetside 2 te blijven ondersteunen. De game kreeg onlangs nog een update, waaronder een nieuwe factie. In 2019 moet het nieuwe continent Oshur uitkomen voor het spel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren